قتل مدیرعامل شرکت پارچه بهخاطر اختلاف ۳۰ میلیاردی

ایرنا/ رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف راز قتل هولناک مدیرعامل یک شرکت معروف تولید پارچه خبر داد و گفت: مقتول که با وکیلش بر سر یک ملک اختلاف ۳۰ میلیارد تومانی داشت، در جریان یک سناریوی از پیش طراحیشده با ضربات چاقو به قتل رسید.
سردار علی ولیپور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در این خصوص اظهار کرد: بامداد دوشنبه دوازدهم آذرماه ۱۴۰۳، کارکنان انتظامات یکی از بیمارستانهای تهران مرگ مشکوک مرد جوانی را به مأموران کلانتری ۱۰۷ فلسطین گزارش کردند. بررسیها نشان داد مقتول، مدیرعامل یک شرکت ریسندگی پارچه، حین رانندگی در حوالی میدان فلسطین متوجه پنچری خودرو شده و هنگام پنچرگیری، مردی ناشناس با ضربات چاقو او را از پا درآورده است.
وی ادامه داد: بررسیهای تیم جنایی نشان داد پنچری خودرو عمدی بوده و قاتل با برنامهریزی قبلی این نقشه را اجرا کرده است.
به گفته وی، مقتول پیش از مرگ، در حالی که هنوز هوشیار بود، چند نفر از عاملان جنایت را شناسایی کرد و هویت آنان را به پلیس داد تحقیقات پلیسی نشان داد اختلاف ۳۰ میلیارد تومانی مقتول با وکیلش، انگیزه اصلی جنایت بوده است.
وی اضافه کرد: بازبینی دوربینهای مداربسته و اقدامات اطلاعاتی، منجر به شناسایی قاتل شد که ارتباط نزدیکی با وکیل مقتول داشت.
به گفته سردار ولیپور گودرزی، در ادامه عملیات، هر دو متهم دستگیر شدند، قاتل در اعترافات خود اذعان کرد در قبال دریافت ۲۰ میلیون تومان از وکیل مقتول، این جنایت را مرتکب شده است.
وی تاکید کرد: وکیل اما هر گونه نقش در ماجرا را انکار کرد لذا پرونده برای کشف زوایای پنهان همچنان در دست بررسی است.