نماد آخرین خبر

تداوم گرمای طاقت‌فرسا؛ دمای ۵۰ درجه در مهران و شهرهای زیارتی عراق

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تداوم گرمای طاقت‌فرسا؛ دمای ۵۰ درجه در مهران و شهرهای زیارتی عراق

ایرنا/ گرمای کم‌سابقه مرداد همچنان بر استان ایلام و مناطق مرزی حکم‌فرما است، جایی که دمای هوا در مهران به ۵۰.۲ درجه سانتی‌گراد رسیده و شهرهای زیارتی عراق نیز در آستانه تجربه دمایی نزدیک به این رکورد قرار دارند.

کارشناس پیش‌بینی هواشناسی ایلام اعلام کرد که تا پایان هفته جاری، دمای هوا در مناطق گرمسیری مهران و دهلران بین ۴۸ تا ۵۱ درجه سانتی‌گراد خواهد بود، در حالی که مناطق سردسیر و معتدل استان نیز با دمای ۳۸ تا ۴۱ درجه سانتی‌گراد روبه‌رو هستند.

احسان احمدی‌نژاد گفت: این شرایط گرمایی شدید تنها محدود به خاک ایران نیست؛ شهرهای زیارتی عراق همچون کربلا، نجف، کاظمین و سامرا که مقصد اصلی زائران پیاده‌روی اربعین محسوب می‌شوند، دمایی بین ۴۸ تا ۵۰ درجه سانتی‌گراد را تجربه خواهند کرد، رقمی که نشان از یک موج گرمای کم‌سابقه در منطقه دارد.

وی همچنین از وزش بادهای همراه با گرد و خاک محلی در استان ایلام خبر داد که موجب کاهش کیفیت هوا شده است.

کارشناس هواشناسی ایلام افزود: ابرناکی و احتمال رگبارهای تابستانی، ممکن است بارش‌های موقت و آبگرفتگی‌های کوتاه‌مدت را به همراه داشته باشد.

احمدی‌نژاد توصیه کرد که زائران با توجه به شدت گرما، پیاده‌روی خود را در ساعات خنک‌تر روز مانند صبحگاه و شب انجام دهند تا از خطرهای ناشی از گرمازدگی در امان بمانند.

او همچنین به موکبداران هشدار داد تا با توجه به وزش باد، ایمنی سازه‌های خود را به دقت بررسی و تقویت کنند.

دیروز مهران با ثبت دمای ۵۰.۲ درجه سانتی‌گراد به عنوان گرم‌ترین شهر کشور شناخته شد و دهلران نیز با دمای ۴۸.۹ درجه در جایگاه چهارم شهرهای گرم ایران قرار گرفت.

این موج گرما چنان شدت داشت که چهارشنبه هفته گذشته، دستگاه‌های اجرایی استان ایلام به دستور استانداری به‌صورت دورکاری فعالیت کردند تا از فشار بر نیروها کاسته شود و مخاطرات سلامت ناشی از گرما کاهش یابد.





آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر