نماد آخرین خبر

۴۹ درصد دانش آموزان خراسان جنوبی به فنی و حرفه ای هدایت شدند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۴۹ درصد دانش آموزان خراسان جنوبی به فنی و حرفه ای هدایت شدند

ایرنا/ مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی درباره توسعه هنرستان‌ها و رشته‌های فنی حرفه‌ای گفت: تفاهم‌نامه‌ای با آموزش فنی و حرفه‌ای برای استفاده از ظرفیت‌های مشترک منعقد شده است که ۴۹ درصد دانش‌آموزان به شاخه فنی و حرفه‌ای هدایت شده‌اند و تلاش می‌کنیم این سهم به ۵۰ درصد برسد.

مهدی مرتضوی روز یکشنبه در نشست خبری اظهار کرد: تابستان امسال آزمون‌های متعددی از جمله آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و سمپاد با حضور ۹هزار و ۶۰۷ دانش‌آموز برگزار شد.

وی افزود: همچنین ۹۶۷ نفر در کنکور سراسری در پنج شهرستان استان شرکت کردند و با ۲۷۱ داوطلب در حوزه آموزش و پرورش همراه بودیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان به پیگیری استخدام ۳۹۴ معلم از محل ماده ۲۸ اشاره کرد و گفت: آزمون استخدامی برگزار و مراحل جذب از جمله مصاحبه و معاینات پزشکی در حال انجام است.

وی یادآور شد: همچنین سال جاری ۷۶۰ دانشجومعلم با رایزنی‌های انجام‌شده به دانشگاه فرهنگیان استان افزوده شدند که افزایش ۱۰۰ درصدی نسبت به سال گذشته داشته است.

وی از جذب ۷۰ دانش‌آموز نخبه بدون شرکت در کنکور سراسری خبر داد که در ۹ گروه از جمله برگزیدگان مسابقات قرآنی، فرهنگی، هنری، ورزشی، بنیاد ملی نخبگان و استعدادهای درخشان شناسایی شده‌اند و گفت: پس از طی مراحل قانونی این افراد جذب دانشگاه فرهنگیان خواهند شد.

مرتضوی در ادامه به موضوع مسکن فرهنگیان اشاره کرد و یادآور شد: تفاهم‌نامه‌ای بین وزارت آموزش و پرورش و وزارت راه و شهرسازی به امضا رسیده تا مشکلات مسکن فرهنگیان رفع شود.

وی بیان اینکه در استان نیز جلسات منظم با بنیاد مستضعفان برگزار و عرصه ۳۰ مدرسه با مساحت ۸۰ هزار متر مربع به آموزش و پرورش واگذار شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی در مورد اجرای طرح مدرسه تراز گفت: سال گذشته این طرح در ۱۰ مدرسه اجرا شد و امسال قصد داریم آن را در ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۱۰۰ مدرسه خاص استان عملیاتی کنیم، بر همین اساس کارگاه‌های آموزشی توانا با هدف توانمندسازی نیروی انسانی نیز برای اولین بار در استان برگزار شده و تا پایان سال در شهرستان‌ها عملیاتی خواهد شد.

وی به مشکلات تصحیح اوراق امتحانات نهایی اشاره کرد و افزود: سال گذشته تصحیح اوراق تا شهریور طول کشید اما امسال با تدبیر وزیر آموزش و پرورش، ارسال اوراق ۴۵ روز زودتر انجام شد.

مرتضوی با بیان اینکه سرانه آموزشی استان پایین است و در بیرجند کمترین سرانه آموزشی در کشور را دارد، گفت: یکی از برنامه‌های مهم نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی است که با توجه به تخلیه روستاها و کمبود فضای آموزشی در حاشیه شهرها، تمرکز اصلی ما بر رفع این چالش‌ها است.

وی در خصوص سوالاتی برای ثبت نام دانش آموزان تاکید کرد: ما به دانش‌آموزان تضمین می‌دهیم که بدون ثبت‌نام یا بدون مدرسه نمانند و در صورت نیاز مدارس کانکسی راه‌اندازی شده که امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی همچنین به راه‌اندازی اداره تعلیم و تربیت کودک اشاره و تصریح کرد: در برخی مناطق محروم دانش‌آموزانی بودند که امکان حضور در پیش‌دبستانی نداشتند که با برگزاری کارگاه‌های آموزشی، این خلأ رفع می‌شود.

مرتضوی بر ضرورت توجه به بازماندگان از تحصیل تاکید کرد و گفت: با همکاری دستگاه‌های مختلف، ۲۶ کودک بازمانده از تحصیل شناسایی و به چرخه آموزش بازگردانده شده‌اند، حوزه سوادآموزی نیز با هدف پوشش افراد ۱۰ تا ۴۹ سال فعالیت گسترده دارد.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today