نماد آخرین خبر

واحد ثبتی صوفیان از اول شهریور راه‌اندازی می‌شود

منبع
فارس
بروزرسانی
واحد ثبتی صوفیان از اول شهریور راه‌اندازی می‌شود

فارس/ رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با پذیرش مطالبه مردم مبنی بر راه‌اندازی واحد ثبتی در صوفیان گفت: از اول شهریور، واحد ثبتی صوفیان آغاز به کار خواهد کرد.

این آیین با حضور حجت الاسلام و المسلمین خلیلی، معاون اول قوه قضائیه، حسن بابایی، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، جمعی از مقامات قضایی و اجرایی استان و اهالی منطقه، در مسجد جامع صوفیان برگزار شد.

حسن بابایی، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، در این آیین گفت: حل این معضل تاریخی با دستور ویژه ریاست قوه قضائیه و بررسی دقیق حقوقی توسط شخص ایشان انجام شد و پس از اقدامات کارشناسی مراجع قضایی، نهایتاً این رأی صادر و مسیر صدور اسناد برای مردم هموار شد.

وی تصریح کرد: این یکی از بزرگ‌ترین اقدامات دستگاه قضایی در حوزه تثبیت مالکیت مردم است.بابایی همچنین با پذیرش مطالبه مردم مبنی بر راه‌اندازی واحد ثبتی در صوفیان اعلام کرد: از اول شهریور، واحد ثبتی صوفیان آغاز به کار خواهد کرد.

بابایی ادامه داد: همچنین از امروز آماده صدور اسناد مالکیت هستیم و برای سهولت مردم، هزینه نقشه‌برداری املاک و اراضی این منطقه توسط،سازمان ثبت پرداخت خواهد شد و مردم هزینه ای در این خصوص پرداخت نخواهند کرد.این اقدام، گام بزرگی در راستای رفع موانع ثبتی و تثبیت حقوق مالکانه مردم صوفیان به شمار می‌رود.
بر اساس اعلام مقامات حاضر، این مشکل که ریشه‌ای ۲۰۰ ساله داشته و به علت موقوفه بودن اراضی، صدور سند مالکیت برای آن‌ها متوقف شده بود، با صدور رأی قطعی دیوان عالی کشور و پیگیری‌های مستمر دستگاه قضایی، پس از ۹۳ سال به طور کامل حل شد.با اجرای این رأی، حدود ۳۰ هزار سند مالکیت تک‌برگ به نفع مردم منطقه صادر خواهد شد. در این مراسم، تعدادی از این اسناد به صورت نمادین به مالکان تحویل داده شد.

آخرین خبر آذربایجان شرقی در اینستاگرام :
instagram.com/EAzerbaijan_Today