نماد آخرین خبر

یزد در طرح " ایران یاران جوان " برتر کشور شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
یزد در طرح " ایران یاران جوان " برتر کشور شد

ایرنا/ یزد- ایرنا- مدیرکل ورزش و جوان یزد از کسب رتبه برتر طرح ملی " ایران یاران جوان " توسط تشکل‌های مردم نهاد حوزه جوانان این استان در دفاع مقدس ۱۲ روزه خبر داد.

" سید احمد هاشمی " روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: طرح ایران یاران جوان توسط معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و با هدف سازماندهی کمک‌های مردمی و خدمات‌رسانی گسترده اجتماعی با مشارکت جوانان داوطلب و سمن‌ها در دفاع مقدس ۱۲ روزه راه‌اندازی شد.

وی با تشکر از مسئولان و اعضای تشکل های مردم نهاد حوزه جوانان یزد ادامه داد: در قالب این طرح، اعضای تشکل‌ها در حوزه‌های مختلفی از جمله سلامت، مشاوره‌های روان‌شناسی و روان‌پزشکی، حمایت‌های روحی و روانی، معیشت، آموزش امداد و نجات و خدمات روزمره‌ای همچون خرید مایحتاج سالمندان فعالیت کردند.

این مسئول بیان کرد: تشکل های مردم نهاد حوزه جوانان یزد سالیانه طبق مقررات و اساسنامه در کنار مردم و مسئولان بر حسب ضرورت وظایف خود را با مشارکت خوب اعضا و داوطلبانه انجام می دهند و تقویت این تشکل ها جزء برنامه های مهم ورزش و جوانان است.

هاشمی به اهمیت ایجاد زمینه لازم برای حضور نوجوانان و جوانان در عرصه های مختلف فرهنگی، هنری و اجتماعی در کنار توجه به فعالیت های مختلف ورزشی در استان تاکید کرد که اداره کل ورزش و جوانان یزد همواره برای تعالی برنامه ها در خدمت جامعه هدف است.

یزد بیش از ۱۰۰ تشکل حوزه جوانان دارد و این استان دارای ۵۵ هیات ورزشی و بیش از ۸۰ هزار ورزشکار بیمه شده است.





آخرین خبر یزد در اینستاگرام : https://instagram.com/yazd_today