نماد آخرین خبر

نماینده مجلس: افزایش قیمت زرشک و زعفران مطابق با تورم، حق کشاورزان است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
نماینده مجلس: افزایش قیمت زرشک و زعفران مطابق با تورم، حق کشاورزان است

ایرنا/ بیرجند - ایرنا - نماینده مردم شهرستان‌های قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر حمایت از کشاورزان استان، گفت: افزایش قیمت محصولات کشاورزی از جمله زرشک و زعفران مطابق با نرخ تورم باید افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار ایرنا سلمان اسحاقی روز سه‌شنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان تاکید کرد: اگر قیمت زرشک و زعفران نسبت به تورم افزایش نیابد، خیانت بزرگی به کشاورزان خواهد بود و این مسئله باید در دستور کار شورای برنامه‌ریزی قرار گیرد.

وی با اشاره به فعالیت ۱۶ صندوق کشاورزی در استان بیان کرد: صندوق‌های کشاورزی برای نخستین بار ۲۰ میلیارد تومان اعتبار دریافت کرده‌اند که باید این منابع در حمایت از کشاورزان زرشک و زعفران به کار گرفته شود تا قیمت محصولات متناسب با تورم افزایش یابد و کشاورزان متضرر نشوند.

نماینده مردم شهرستان‌های قاینات و زیرکوه در مجلس با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین کارهای استان ایجاد ظرفیتی برای پیگیری عدالت در تصمیم‌گیری‌های توسعه‌ای است، افزود: باید بر مبنای عدالت و توازن در استان اقدام شود به‌گونه‌ای که در شهرستان‌های مختلف فرصت‌ها و امکانات به صورت متوازن توزیع شود.

وی ادامه داد: به عنوان مثال مرکز استان از دستگاه‌ ام‌آرآی وزنی محروم بود که با پیگیری مسئولان این محرومیت رفع شد از طرفی برخی شهرستان‌ها در مجموع فاقد ام‌آرآی بودند و امکانات کافی نبود لذا این ناعدالتی باید برطرف شود.

اسحاقی همچنین بر اهمیت اجرای صحیح آمایش سرزمینی و جمعیتی تاکید کرد و گفت: آمایش باید بر مبنای راهبرد درست و کارشناسی باشد و به نفع مردم استان تمام شود، در غیر این صورت آسیب‌زا خواهد بود.

وی با اشاره به رویکرد جدید استاندار در مدیریت منابع و جذب اعتبارات، عنوان کرد: استاندار با انتخاب رئیس سازمان برنامه و بودجه و تشکیل کمیته جذب اعتبارات شخصا بر جذب بودجه‌ها نظارت دارد و ما نیز به عنوان ناظر در شورای برنامه‌ریزی، بر حسن انجام کار مدیران تاکید داریم.

نماینده مردم شهرستان‌های قاینات و زیرکوه در مجلس اضافه کرد: امروز هنر مدیران استان جذب اعتبارات ملی است، امانت‌داری در درآمدها و اعتبارات هم در جذب و هم افزایش اهمیت زیادی دارد.

وی با بیان اینکه استاندار خراسان جنوبی در اعتبارات شهرستان‌ها امانت‌داری کرده است یادآور شد: بودجه استان مانند قطاری فرسوده بود که امروز با تلاش‌های استاندار و مدیران، این قطار به ریل بازگشته و نباید اجازه داد منابعی که برای یک شهرستان اختصاص یافته به مناطق دیگر منتقل شود.

اسحاقی تاکید کرد: امروز استان با جذب ۸۳ درصدی اعتبارات مواجه است که نسبت به سال‌های قبل پیشرفت قابل توجهی است، اما هنوز حدود هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار جذب نشده که باید هر چه سریع‌تر جذب و هزینه شود.

وی عنوان کرد: امسال نباید حتی یک میلیون تومان اعتبار جذب نشده در استان داشته باشیم لذا مدیران دستگاه‌های اجرایی باید با جدیت و تلاش بیشتری پیگیر جذب اعتبارات باشند.

وی از مدیران نظارتی استان از جمله مدیرکل اطلاعات، دیوان محاسبات و سازمان بازرسی خواست تا بر حسن اجرای پروژه‌ها و توزیع منابع نظارت دقیق داشته باشند و با تاکید بر مسئولیت امانتداری در برابر خداوند، خواستار شفافیت و عدالت در مدیریت منابع شد.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام : https://instagram.com/skhorasan_today