نماد آخرین خبر

تردد زائران در مهران به بیش از ۲.۵ میلیون نفر رسید

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
تردد زائران در مهران به بیش از ۲.۵ میلیون نفر رسید

صدا و سیما/ استاندار ایلام گفت: از ابتدای ماه صفر تا ساعت ۷ صبح امروز بیش از ۲ میلیون و ۵۲۴ هزار نفر از مرز مهران تردد داشته‌اند.

               بیش از ۹۶۳ هزار زائر از مرز مهران به کشور بازگشته‌اند
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مرکز ایلام؛ «احمد کرمی» استاندار ایلام در گفتگوی زنده با رادیو سراسری ایران با اشاره به آغاز موج بازگشت زائران اباعبدالله الحسین (ع) اظهار داشت: از ابتدای ماه صفر تا ساعت ۷ صبح امروز بیش از دو میلیون و ۵۲۴ هزار نفر از مرز مهران تردد داشته‌اند که از این تعداد ۹۶۳ هزار نفر به خاک کشور بازگشته‌اند.
 
وی با تأکید بر آمادگی کامل استان برای مدیریت بازگشت زائران افزود: ناوگان حمل و نقل عمومی از سراسر کشور در پایانه شهید رئیسی مستقر شده‌اند و فرآیند جابه‌جایی زائران به مقصد شهر‌ها و استان‌های مختلف در حال انجام است از آغاز اجرای طرح تاکنون ۷ هزار و ۵۶۹ دستگاه اتوبوس با ظرفیت جابه‌جایی ۲۲۷ هزار و ۸۹۹ نفر زائران را به مقاصدشان منتقل کرده‌اند.
 
کرمی همچنین به تمرکز زائران در برخی استان‌ها اشاره کرد و یادآور شد: استان‌هایی مانند تهران، اصفهان، قم و آذربایجان شرقی بیشترین سهم را در عبور و بازگشت از مرز مهران دارند در همین راستا هماهنگی‌های لازم با استانداران این استان‌ها انجام شده تا از ظرفیت ناوگان حمل و نقل داخلی آنها نیز بهره‌برداری شود.
 
استاندار ایلام مطرح کرد: در هر ۲۴ ساعت به‌طور میانگین ۱۱۰۰ دستگاه اتوبوس از پایانه برکت به نقاط مختلف کشور اعزام می‌شوند که این تعداد معادل جابه‌جایی حدود ۳۳ هزار نفر در شبانه‌روز است رقمی که حدود یک و نیم برابر جمعیت شهر مهران محسوب می‌شود.
 
وی در ادامه به حضور گسترده خودرو‌های شخصی در مهران اشاره کرد و گفت: حدود ۱۵۰ هزار خودرو شخصی در سطح شهر مهران پارک شده‌اند که تاکنون حدود ۵۵ درصد از آنها به استان‌های مقصد بازگشته‌اند.
 
کرمی در پایان با اشاره به آمادگی کامل برای مدیریت موج بازگشت زائران اعلام کرد: برای روز‌های پنج‌شنبه، جمعه و شنبه ۲۵ مردادماه پیش‌بینی موج عظیم بازگشت زائران را داریم و تمامی امکانات لازم فراهم شده است مواکب با تمام توان در حال خدمت‌رسانی هستند قرارگاه آب به‌صورت ۲۴ ساعته در تأمین آب خنک و یخ فعال است و سرویس‌های خط واحد نیز وظیفه انتقال زائران به پایانه برکت و پارکینگ‌های سطح شهر را بر عهده دارند.




آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/