نماد آخرین خبر

فعالیت ۲۰ کمیته در ستاد اربعین استان قم

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
فعالیت ۲۰ کمیته در ستاد اربعین استان قم

صدا و سیما/ سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم از تشکیل ۲۰ کمیته تخصصی در ستاد اربعین استان با محوریت دستگاه‌های اجرایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، حسین محمودی، سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم در جریان بازدید از موکب اربعین امامزاده شاه جمال(ع)، با اشاره به شرایط خاص قم در ایام اربعین حسینی، گفت: این استان به دلیل قرار گرفتن در محور مواصلاتی ۱۷ استان و جایگاه ویژه زیارتی، نباید در تقسیم‌بندی کشوری به عنوان استان معین قرار گیرد.

وی افزود: همه دستگاه‌ها باید بر اساس وظایف و کارکرد‌های خود در برپایی این موکب مشارکت داشته باشند.

محمودی با اشاره به نقش شهرداری، اداره کل اوقاف و علوم پزشکی قم در خدمت‌رسانی به زائران، اضافه کرد: این دستگاه‌ها همواره در صف نخست خدمات به مسافران و زائران بوده‌اند و در موضوع اسکان نیز با استفاده حداکثری از زیرساخت‌های موجود اقدام می‌کنند.

وی با بیان این‌که هماهنگی‌های ایام اربعین در ستاد زیارت و سفر استان شکل گرفته و ابلاغ مسئولیت کمیته‌ها از اواخر خرداد صادر شده است، گفت: ۲۰ کمیته در قالب ستاد اربعین استان قم فعالیت می‌کنند که هر یک با راهبری دستگاه‌های ذیربط و حضور مستمر مدیران کل به فعالیت مشغول هستند.

محمودی افزود: کمیته نظارت و بازرسی از جمله فعال‌ترین کمیته‌ها در این ستاد است.

سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم با اشاره به تقسیم‌بندی ستاد کشوری اربعین به استان‌های هدف و معین، خاطرنشان کرد: استان‌های معین موظف به پشتیبانی از استان‌های هدف هستند، اما با توجه به موقعیت ویژه قم، شامل قرار گرفتن در محور مواصلاتی ۱۷ استان و جایگاه آن به‌عنوان یکی از مقاصد زیارتی، از ستاد کشوری خواستیم این استان در تقسیم‌بندی به عنوان معین قرار نگیرد.

وی خاطرنشان کرد: گمرک استان قم ۱۰ روز زودتر از سایر استان‌ها کالا‌های مورد نیاز مواکب اربعین را ترخیص کرده و در این زمینه موفق به کسب رتبه دوم کشور شده است.





آخرین خبر قم در اینستاگرام : https://instagram.com/qomtoday