نماد آخرین خبر

ضرب‌الاجل راهور یزد به مالکان وسایل نقلیه توقیفی

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
ضرب‌الاجل راهور یزد به مالکان وسایل نقلیه توقیفی

صدا و سیما/ رییس پلیس راهور یزد: حسب اطلاعیه دادگستری استان یزد به مالکان و متصرفان وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌های استان یزد، یک ماه مهلت داده می‌شود تا نسبت به تعیین تکلیف وسایل نقلیه خود اقدام کنند.

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، سرهنگ عزیزالله دستوار گفت: این ابلاغیه شامل انواع وسایل نقلیه اعم از خودرو و موتورسیکلت می‌شود.

وی ادامه داد: این امر در راستای اجرای مواد ۲۰ و ۲۴ از دستورالعمل سامان‌دهی فرآیند توقیف، انتقال، نگهداری و ترخیص وسایل نقلیه، به مالکان و متصرفان وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌های سطح استان ابلاغ می‌گردد.

رییس پلیس راهور یزد اضافه کرد: بر این اساس، مالکان متصرفانی که از تاریخ توقیف و نگهداری وسیله نقلیه آنها در پارکینگ، بیش از یک سال می‌گذرد ظرف مدت یک ماه از تاریخ انتشار این آگهی با در دست داشتن مدارک مالکیت و تصرفیت با مراجعه و ارائه مدارک به دفاتر پلیس ۱۰+ استان برای ترخیص وسیله نقلیه توقیفی خود اقدام کنند.





آخرین خبر یزد در اینستاگرام : https://instagram.com/yazd_today