نماد آخرین خبر

طرح‌های نیمه‌تمام سرمایه‌گذاری شهرستان اردل نیازمند برق

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرح‌های نیمه‌تمام سرمایه‌گذاری شهرستان اردل نیازمند برق

باشگاه خبرنگاران/ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: بسیاری از طرح‌های نیمه‌تمام سرمایه‌گذاری در حوزه تامین و انتقال آب در شهرستان اردل نیازمند برق هستند.

ملک‌محمد قربانپور، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری در جلسه مرکز خدمات سرمایه‌گذاری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بسیاری از طرح‌های نیمه‌تمام سرمایه‌گذاری در حوزه تامین و انتقال آب در شهرستان اردل نیازمند برق هستند، اظهار کرد: این مشکل باید تا پایان آبان ماه امسال توسط شرکت توزیع نیروی برق حل شود. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص مشکلات پرورش‌دهندگان ماهی در قفس در سد کارون ۴، گفت: مشکلات توسط سازمان جهادکشاورزی بررسی و مشکلات شیلات‌داران توسط دستگاه‌های مربوط حل و فصل شود. 

وی در خصوص مشکلات چندین طرح سرمایه‌گذاری در شهرستان اردل از جمله بسته‌بندی آب معدنی، گفت: در اسرع وقت مدارک و گزارش نهایی طرح‌های مذکور به معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ارسال شود. 

قربانپور ادامه داد: فرمانداری و شهرداری اردل نسبت به تهیه بسته‌های سرمایه‌گذاری اقدام و نتیجه به مرکز خدمات سرمایه‌گذاری چهارمحال و بختیاری ارسال کنند. 

وی در خصوص وضعیت حسابرسی کشتارگاه جونقان، اظهار کرد: حسابرسی این مجموعه تا ۱۰ روز آینده مورد پیگیری قرار بگیرد و نتیجه به دبیرخانه مرکز سرمایه‌گذاری ارسال شود.

آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday