چند درصد اقتصاد گیلان حول محور کشاورزی است؟

باشگاه خبرنگاران/ رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از برداشت برنج از ۵۶ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان خبرداد، گفت: ۵۰ درصد اقتصاد گیلان حول محور کشاورزی است.
صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه خبرنگاران تا ثیر به سزایی در توسعه و رشد جامعه دارند، گفت: برنج از محصولات استراتژیک شمرده می شود.
وی با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه، امنیت غذایی در کشوربرنامه ریزی و مدیریت شده بود، افزود: در آن ایام گیلان میزبان بیش از ۵ میلیون از هموطنان بود که از لحاظ غذا و اسکان هیج مشکلی در استان وجود نداشت.
وی با بیان اینکه امنیت غذایی یکی از الویت های درجه یک کشورها است، گفت: ۵۰ درصد اقتصاد گیلان حول محور کشاورزی است و ۳۰ درصد اشتغال استان نیز کشاورزی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از برگزاری جشنواره اقوام در گیلان خبر داد و گفت: این جشنواره شهریور ماه در استان برگزار می شود در این جشنواره، میراث حرفه کشاورزی از نیکان تا مدرن در این نمایشگاه به نمایش گذاشته می شود.
وی ادامه داد: ۲۱۳ هزار هکتار از اراضی گیلان خوشه دهی انجام شده و بیش از ۵۶ هزار هکتار برداشت شده، در مجموع ۲۷ درصد از شالیزارهای گیلان برداشت صورت گرفته است.
محمدی با بیان اینکه اصلاح شالی کوبی از جمله برنامه های است که دنبال می شود خاطر نشان کرد: در ایام بارندگی کشاورزان برداشت برنج انجام نشود.
وی با با بیان اینکه در بحث تولید برنج هیج مشکلی وجود ندارد، افزود: بیش از ۶۰ قلم برنج در اقلیم های مختلف کشور وجود دارد که نبود بازار مصرف برخی تمایل به کشت آن نیستند.