نماد آخرین خبر

پروازهای فرودگاه بیرجند افزایش یافت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
پروازهای فرودگاه بیرجند افزایش یافت

ایرنا/ بیرجند - ایرنا - مدیرکل فرودگاه‌های خراسان جنوبی از راه‌اندازی پروازهای جدید هواپیمایی یزدایر در مسیر تهران - بیرجند - تهران خبر داد و گفت: با این احتساب تعداد پروازهای هفتگی فرودگاه بین‌المللی شهید کاوه بیرجند افزایش یافت.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی فرودگاه‌های خراسان جنوبی، عظیم طهماسبی روز یکشنبه با اشاره به پیگیری‌های اداره کل فرودگاه‌های استان و حمایت‌های استاندار خراسان جنوبی و نماینده مردم نهبندان، سربیشه و مود در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: پروازهای جدید یزدایر در روزهای سه‌شنبه و جمعه برقرار شده است.

وی جزئیات این پروازها را تشریح کرد و افزود: پرواز سه‌شنبه‌ها ساعت ۱۹:۳۰ از تهران آغاز و در ساعت ۲۱:۰۰ به فرودگاه بیرجند می‌رسد و ساعت ۲۲:۰۰ به تهران بازمی‌گردد.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان جنوبی ادامه داد: پرواز جمعه‌ها نیز ساعت ۱۹:۰۰ از تهران حرکت کرده و در ساعت ۲۰:۲۰ در بیرجند فرود می‌آید و در ساعت ۲۱:۲۰ به مقصد تهران پرواز می‌کند.

وی تأکید کرد: با اضافه شدن این پروازها، تعداد پروازهای هفتگی فرودگاه بیرجند به ۱۶ پرواز رسیده و اکنون تنها روز چهارشنبه بدون پرواز است که مذاکرات و رایزنی‌ها برای برقراری پرواز در این روز نیز ادامه دارد.

طهماسبی عنوان کرد: این اقدام گامی مهم در توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل هوایی خراسان جنوبی و افزایش ارتباطات منطقه‌ای تلقی می‌شود و به رشد اقتصادی و گردشگری استان کمک خواهد کرد.

وی یادآور شد: فرودگاه بین‌المللی شهید کاوه بیرجند با توجه به موقعیت مرزی و ظرفیت‌های اقتصادی خراسان جنوبی، نقش مهمی در توسعه مبادلات و جابجایی مسافران و کالاهای استان ایفا می‌کند.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان جنوبی افزود: ادامه این روند و افزایش پروازها می‌تواند زمینه‌ساز تحول چشمگیر در حوزه حمل و نقل هوایی استان باشد و رضایت مردم و فعالان اقتصادی را به همراه دارد.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام : https://instagram.com/skhorasan_today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر