نماد آخرین خبر

دستگیری اخاذان رانندگان کامیون در اسکله چابهار

منبع
فارس
بروزرسانی
دستگیری اخاذان رانندگان کامیون در اسکله چابهار

فارس/ فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از دستگیری اخاذان رانندگان خودروهای سنگین در چابهار خبر داد.

سردار محمدرضا اسحاقی، فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مأموران پلیس گمرک چابهار پس از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر اخاذی از رانندگان خودروهای سنگین در اسکله شهید بهشتی، موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

به گفته وی، تیم‌های عملیاتی با انجام اقدامات فنی و شناسایی دقیق محل فعالیت، در عملیاتی غافلگیرانه سه نفر را حین اخاذی بازداشت کردند.

وی با بیان اینکه این افراد در بازجویی‌ها به دریافت مجموعاً ۱۰۰ میلیارد ریال از رانندگان اعتراف کردند، افزود: متهمان پس از تشکیل پرونده، تحویل مراجع قضایی شدند.

اسحاقی از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را سریعاً به فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند. 

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today