نماد آخرین خبر
  1. مهم
استانها

استان اصفهان شنبه تعطیل شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
استان اصفهان شنبه تعطیل شد

ایرنا/ مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: به دلیل افزایش دما و صرفه‌جویی در مصارف انرژی شنبه یکم شهریورماه دستگاه‌های اجرایی استان اصفهان و نیز ادارات و بانک‌ها تعطیل می‌باشند.

منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار کرد: با توجه افزایش ۲ تا ۴ درجه دما و ماندگاری توده هوای گرم طی روزهای آینده و هفته آتی و به منظور پایداری تأمین انرژی، شنبه یکم شهریورماه ادارات، بانک‌ها، بیمه ها، مراکز آموزشی تابستانی و پایگاه‌های اوقات فراغت، فرهنگسراها و شهرداری‌های استان تعطیل خواهند بود.
وی افزود: دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی شبانه‌روزی استان در این ایام خدمت‌رسانی خواهند داشت.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اعلام مصوبات کارگروه مدیریت مصرف انرژی بر ضرورت همکاری تمامی مشترکین برق از جمله مراکز تجاری، پاساژها، صنوف و فروشگاه‌های زنجیره‌ای در رعایت الگوهای مصرف بهینه برق، خاموش نمودن سیستم‌های روشنایی در روز و در پیک مصرف تاکید کرد.
وی ادامه داد: تنظیم دمای کولرها روی ۲۴ درجه و نصب سایه‌بان روی کولرها از دیگر اقدامات پبشگیرانه است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان همچنین به دیگر مصوبات کارگروه اشاره و تاکید کرد: به تمامی ادارات و دستگاه‌های اجرایی رعایت دمای ۲۷ درجه و الزامات صرفه‌جویی در برق و آب، کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق نسبت به سال قبل و کاهش ۶۰ درصدی مصرف برق در پایان وقت ادارای الزام شده است.
وی بیان کرد: استفاده از دیزل ژنراتورهای برق در ساعات پیک مصرف، خاموش نمودن سیستم‌های سرمایشی و روشنایی در پایان وقت اداری و روزهای تعطیل نیز از دیگر مصوبات است.
شیشه‌فروش توصیه کرد: همکاری بخش‌های مصرف خانگی در مصرف بهینه آب و برق و مشارکت در پویش‌های مصرف بهینه برق و آب، جلوگیری از مصارف غیر متعارف آب و شستشوی خودروها، آب‌ریزی در معابر و شستشوی حیاط منازل و کوچه‌ها با آب شرب بسیار حائز اهمیت است.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today