نماد آخرین خبر

بهره‌برداری ۱۵۴ طرح مختلف صنعت برق در هفته دولت

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
بهره‌برداری ۱۵۴ طرح مختلف صنعت برق در هفته دولت

صدا و سیما/ مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق یزد از بهره‌برداری ۱۵۴ طرح مختلف صنعت برق در حوزه‌های مختلف در هفته دولت با اعتباری بالغ بر پنج هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، مهندس محمدجواد جلیلی، افزود: این طرح‌ها در حوزه‌های توسعه و احداث، برق رسانی روستایی، اصلاح و بهینه سازی، روشنایی معابر و برق رسانی به مسکن ملی هستند.

وی اظهار کرد: بیشترین سهم از اعتبارصنعت برق در حوزه بهینه سازی شبکه‌های برق با اعتبار سه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه شده و بخش‌های توسعه و احداث و تامین برق مسکن ملی هر کدام با یکهزار و ۲۲۰ میلیارد ریال و یکهزار و ۵۰ میلیارد ریال در ردیف بعدی پروژه‌های هفته دولت قرار می‌گیرد.

مهندس جلیلی با اشاره به توسعه زیرساخت‌های شبکه برق استان یزد خاطرنشان کرد: در مجموع ۱۵۹ دستگاه ترانسفورماتور جدید به شبکه‌های برق استان یزد افزوده می‌شود.

وی، نصب ۱۴ هزار و ۶۰۶ دستگاه چراغ پر بازده در استان یزد و توسعه بیش از ۴۳ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ۲۲۷ کیلومتر شبکه فشار ضعیف را از دیگر اقدامات شاخص امسال در هفته دولت بیان کرد.

مهندس جلیلی بازدید افزون بر ۲۷ هزار ۶۰۰ کیلومتر از خطوط، سرویس ۲۹۹ کیلومتراز شبکه‌های توزیع برق، ۹۶۱ کیلومتر مقره شویی و سرویس افزون بر ۱۷۰ هزار چراغ روشنایی را از اقدمات مهم برای پیشگیری از خاموشی ناخواسته بیان کرد و افزود: در یک سال اخیر حدود ۷۵ مگاوات نیروگاه در سطح توزیع برق نظیر نیروگاه‌های مقیاس کوچک و خانگی ایجاد شده که شهرستان‌های میبد و ابرکوه دارای بیشترین سهم آن هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق یزد این اقدامات را در راستای بهبود پایداری شبکه، ارتقای خدمات‌رسانی به مشترکان و توسعه عدالت انرژی در مناطق شهری و روستایی عنوان کرد.

وی با اشاره به افزایش تعداد مشترکان استان یزد، به ۸۰۷ هزار مشترک، تبدیل ۲۱۳ کیلومتر سیم مسی به کابل خودنگهدار، کنترل پذیر کردن لوازم اندازه گیری ۴۱۲۱ مشترک برای پایش مصرف آنان، هوشمند سازی ۹۱۰۰ کنتور برق و کشف ۱۰۰ مرکز تولید رمز ارز دیجیتال را از اقدامات یک سال گذشته این شرکت تاکنون ذکر کرد.

تعداد مشترکان برق استان یزد ۷۴۵ هزار و ۶۷ مورد است که صنعت ۱۲ هزار و ۲۵۸ (۱.۷ درصد)، خانگی ۶۰۰ هزار (۸۱ درصد)، کشاورزی ۱۱ هزار و ۴۴۸ (۱.۵ درصد)، تجاری ۱۰۲ هزار و ۸۹۲ (۱۳.۵ درصد) و عمومی ۱۷ هزار و ۲۴۲ (۲.۳ درصد) مشترکان را تشکیل می‌دهند.





آخرین خبر یزد در اینستاگرام : https://instagram.com/yazd_today