۱۴۵ زائر اربعین حسینی از طریق فرودگاه اراک جابجا شدند

ایرنا/ اراک - ایرنا - مدیر فرودگاه شهدای اراک گفت: ۱۴۵ زائر اربعین حسینی از طریق این فرودگاه جابجا شدند و در آیین پیادهروی اربعین حسینی شرکت کردند.
علیمحمد طاهری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اعزام زائران از این استان ۱۹ مردادماه با ۱۴۵ نفر از اراک به نجف آغاز و ۲۶ مردادماه هم، بازگشت زایران به وطن انجام شد.
وی بیان کرد: در مجموع طی ۲ سورتی پرواز رفت و برگشت در فرودگاه اراک زائران اربعین حسینی توسط شرکت هواپیمایی تابان به نجف اشرف اعزام و پس از شرکت در آیین پیادهروی بزرگ اربعین ۱۴۰۴ به کشور بازگشتند.
مدیر فرودگاه شهدای اراک اضافه کرد: سال گذشته نیز ۲۴۰ زایر اربعین حسینی سال گذشته با یک فروند هواپیما MD از طریق این فرودگاه جابجا شدند و به عتبات عالیات در عراق سفر کردند.
فرودگاه اراک با داشتن سههزار و ۷۰۰ متر طول باند و ترمینال ۲ منظوره قابلیت انجام پروازهای داخلی و خارجی با هواپیماهای ایرباس ۶۰۰-۳۰۰ را در تمام طول شبانهروز دارد.