۵۰۰ میلیارد ریال وام اشتغال به خراسان شمالی اختصاص یافت

ایرنا/ بجنورد- ایرنا- مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان شمالی گفت: ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای ایجاد اشتغال در کسب و کارهای خرد، کوچک و مشاغل خانگی از محل سفر رییس جمهور به استان اختصاص یافت.
هادی رضازاده روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا گفت: از مجموع ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برنامهریزی شده برای استان، تاکنون ۵۰۰ میلیارد ریال آن جذب شده و به کارآفرینان و متقاضیان اختصاص یافته است.
وی افزود: با جذب این میزان تسهیلات، ۳۳۸ فقره وام به متقاضیان واگذار شده و به همین تعداد فرصت شغلی در حوزه کسب و کارهای کوچک ایجاد شده است.
رضازاده همچنین به اختصاص ۵۱۶ میلیارد ریال برای انرژیهای تجدیدپذیر اشاره کرد و گفت: چهار پرونده برای دریافت این اعتبار معرفی شده و تلاش میکنیم تعداد بیشتری پرونده جذب شود. در سطح کشور نیز ۳۰ هزار میلیارد ریال برای این طرحها در نظر گرفته شده است.
وی افزود: برای نوسازی تاکسیهای درون شهری ۱۱۰ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه اختصاص یافته است. تاکنون ۲۹ فقره تسهیلات پرداخت شده و قراردادها با شهرداریها منعقد شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان شمالی ادامه داد: همچنین ۳۸۰ میلیارد ریال برای نوسازی ناوگان عمومی استان اختصاص یافته که ۳۱ فقره پرونده وام در این بخش اعطا شده است.
اکنون ۴۷۴ دستگاه تاکسی از ۷۹۰ تاکسی شهری و روستایی فرسوده بوده و نیاز به بازسازی دارد. حدود ۹ هزار دستگاه ناوگان باری استان فعال است که ۱۳.۴ درصد آن فرسوده است.
رضازاده در پایان با اشاره به جمعیت یک میلیون نفری استان و ۴۴ درصد جمعیت روستایی، گفت: خراسان شمالی ظرفیت بالایی برای توسعه مشاغل خرد و محلی در مناطق مختلف دارد.