نماد آخرین خبر

پیش بینی افزایش باد جنوب غربی در مناظق دریایی، ۳۱ مرداد

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
پیش بینی افزایش باد جنوب غربی در مناظق دریایی، ۳۱ مرداد

صدا و سیما/ کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: امروز با افزایش باد جنوب غربی در مناظق دریایی بویژه تنگه هرمز، دریا کمی مواج خواهد شد.

مرضیه سی سی پور، گفت: امروز وضعیت جوی و دریایی آرام پیش بینی می‌شود و در ارتفاعات استان نیز احتمال رشد ابر و رگبار پراکنده باران در بعدازظهر دور از انتظار نیست.

وی افزود: امروز دریا نسبتا آرام و شرایط برای تردد‌های دریایی نسبتا مساعد خواهد بود و بعدازظهر و شب با افزایش سرعت باد‌های جنوب غربی بویژه در تنگه هرمز، دریا متلاطم پیش بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: این شرایط در روز‌های اوایل هفته آینده نیز بعدازظهر و شب، تکرار خواهد شد و توصیه می‌شود تمهیدات لازم به منظور تردد ایمن شناور‌ها در بنادر استان در نظر گرفته شود.

سی سی پور گفت: بعدازظهر و اوایل شب در ارتفاعات استان رشد ابر و رگبار پراکنده باران و رعد و برق دور از انتظار نیست. در مناطقی که شرایط بارشی فراهم نباشد، بروز گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا نیز پیش بینی می‌شود.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today