نماد آخرین خبر

تحقق طرح آب‌شیرین‌کن پس از دهه‌ها انتظار

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
تحقق طرح آب‌شیرین‌کن پس از دهه‌ها انتظار

باشگاه خبرنگاران/ استاندار گلستان گفت: با پیگیری‌های مستدل، مجوز خرید تضمینی شیرین‌سازی آب‌ دریای خزر پس از سال‌ها بلاتکلیفی در پایان ۱۴۰۳ صادر شد و تلاش می کنیم فاز اجرایی آن طی ماه های آینده آغاز خواهد شد.

علی اصغر طهماسبی استاندار گلستان با بیان اینکه گلستان با مشکل کمبود آب شرب مواجه است، گفت: بالغ بر ۹۵ درصد تامین آب شرب استان از آب‌های زیرزمینی است و این موضوع ضرورت اجرای طرح آب‌شیرین‌کن را دوچندان می‌کند.

وی افزود: با برگزاری نشست‌های متعدد با چهار سرمایه‌گذار دولتی و خصوصی و اخذ مجوز‌های لازم زیست‌محیطی، زمینه اجرای این طرح فراهم شده است. این طرح مشکل آب شرب شهر‌های غرب استان، بخشی از مرکز گرگان و شهر آق‌قلا را مرتفع خواهد کرد.

استاندار گلستان به پیشرفت طرح های عمرانی بزرگ استان اشاره کرد: پس از ۱۵ سال وقفه، آبگیری سد نرماب از مهرماه سال جاری آغاز خواهد شد.

طهماسبی تصریح کرد: باتخصیص اعتبار و همکاری وزیر اقتصاد از محل مولد سازی ملی، مشکل جابجایی چهار روستای واقع در کاسه سد حل می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات اجرایی سد چایلی گفت: در فاز نخست برای جابجایی ساکنان روستای واقع در محدوده سد، ۴۰۰ هکتار زمین تخصیص یافته و به هر خانوار ۴۵۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود.

استاندار افزود: انشالله با بهره‌برداری از این طرح ها، گام بلندی در جهت رفع مشکلات آبی استان برداشته خواهد شد.

آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره