نماد آخرین خبر

آغاز رزمایش گروه‌های جهادی تخصصی بسیج ادارات و کارمندان در استان زنجان

منبع
ايرنا
بروزرسانی
آغاز رزمایش گروه‌های جهادی تخصصی بسیج ادارات و کارمندان در استان زنجان

ایرنا/ زنجان - ایرنا - همزمان با گرامیداشت روز بسیج کارمندان و هفته دولت، رزمایش گروه‌های جهادی تخصصی بسیج ادارات و کارمندان استان زنجان با هدف خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی در مناطق مختلف، از روز دوشنبه سوم شهریورماه به مدت یک هفته، با رمز «یا علی‌بن موسی الرضا(ع)» آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان زنجان، در آیین آغازین این رزمایش گفت: شعار امسال هفته بسیج کارمندی، «شور و شوق و شعور انقلابی، جدیت و پیگیری و به نتیجه رساندن برنامه‌ها» است که در حوزه‌های مختلف خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی تجلی خواهد یافت.

سرهنگ ابوالفضل جمشیدی افزود: در طول این هفته، ۲۷ عنوان برنامه در سطح استان اجرا می شود که از جمله آن‌ها می‌توان به برپایی میزهای خدمت جهادی در ادارات و مصلی‌های نماز جمعه اشاره کرد.

وی اظهار کرد: فرماندهان پایگاه‌های مقاومت، بر اساس مشکلات شناسایی‌شده در محلات، با ادارات مربوطه هماهنگی لازم را انجام داده و میزهای خدمت را برگزار خواهند کرد.

مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان زنجان به فعالیت ها و اقدامات سال گذشته اشاره کرد و گفت: سال گذشته، نزدیک به ۴۰۰ میز خدمت جهادی در محلات اسلامی، مصلی‌ها و مناطق کم‌برخوردار برگزار شد که به بررسی مشکلات عمومی و فردی شهروندان اختصاص داشت.

سرهنگ جمشیدی، ساخت ۱۴ واحد مسکونی برای محرومین را از دستاوردهای مهم گروه‌های جهادی برشمرد و اعلام کرد: در هفته دولت و دفاع مقدس، واحدهای مسکونی دیگری افتتاح خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر، ۱۷ گروه جهادی در عرصه‌های مختلف، به‌ویژه در روستاهای محروم و مناطق کم‌برخوردار، به فعالیت و خدمات‌رسانی مشغول هستند.

جمشیدی در بخش دیگری از سخنان، به تفاهمنامه با کمیته امداد امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: در این راستا کمک‌های نقدی خیرین با مشارکت این نهاد صرف خرید لوازم ضروری نیازمندان می‌شود.

وی از خرید و توزیع ۱۲۰ دستگاه یخچال از این طریق خبر داد.

جمشیدی همچنین از جمع‌آوری مبلغ هشت میلیارد و ۲۲۰ میلیون ریال در سال ۱۴۰۳ برای خرید اقلام معیشتی و توزیع ۴۴۰ بسته معیشتی به ارزش ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال خبر داد و گفت: علاوه بر این، دو هزار و ۳۵ بسته لوازم‌التحریر برای دانش‌آموزان توزیع و بیش از ۸۹۵ میلیارد ریال از ادارات استان برای کمک به مردم محور مقاومت جمع‌آوری شده است.





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام : https://instagram.com/zanjan_today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر