نماد آخرین خبر

جامعه نیاز به آگاهی از سطح کیفیت مواد غذایی دارد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
جامعه نیاز به آگاهی از سطح کیفیت مواد غذایی دارد

ایرنا/ اراک - ایرنا - مدیرکل استاندارد استان مرکزی به لزوم آگاهی بخشی به جامعه در خصوص کیفیت کیفیت مواد غذایی مورد استفاده برای مقابله با باورهای اشتباه و ترویج استفاده از موارد غذایی باکیفیت تاکید کرد.

محمود نصرالهی روز دوشنبه با حضور در مرکز ایرنا استان مرکزی، ضمن اشاره به نبود آگاهی صحیح و کامل مردم در خصوص سطح کیفی مواد غذایی افزود: متاسفانه باورهای اشتباه در خصوص تشخیص نوع کیفیت مواد غذایی در جامعه وجود دارد و از طرفی در شبکه‌های اجتماعی برخی موارد افرادی الگوی مردم برای استفاده از مواد مختلف قرار می‌گیرند که در این خصوص مرجع و متخصص نیستند و نمی‌توانند نظر کارشناسی ارائه دهند.

وی بیان کرد: امروز ارتقای سطح سلامت جامعه به دلیل جلوگیری از افزایش و تحمیل هزینه‌های درمان و نیز حفظ چابکی اجتماع اهمیت ویژه دارد و بسیاری از کشورها برای این موضوع کمپین‌های مختلف راه‌اندازی و سعی در ارتقای سواد سلامت مردم دارند، اینگونه اقدامات نیاز امروز جامعه ایران نیز است و باید برای آن برنامه‌ریزی شود.

مدیرکل استاندارد استان مرکزی خاطرنشان کرد: منابع در دسترس مردم برای استناد به اینکه یک ماده غذایی دارای سلامتی مفید است یا خیر بسیار متنوع و مختلف است و قطعا اگر برای این موضوع برنامه‌ریزی مناسبی تعریف نشود در بسیاری از موارد الگوبرداری اشتباه انجام و سلامت جامعه تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

نصرالهی ادامه داد: نیاز است در خصوص سطح کیفیت مواد غذایی اطلاعات صحیح استخراج و در اختیار مردم قرار بگیرد، به عنوان نمونه در اغلب موارد استفاده از شیر به صورت غیر کارخانه‌ای و به روش سنتی دارای کیفیت بالاتری نسبت به نمونه پاستوریزه و کارخانه‌ای ارزیابی می‌شود در صورتی که در نمونه سنتی هنگام جمع‌آوری و دوشیدن شیر اگر برخی میکروب‌های مرسوم انتقال پیدا کند با گرما از بین نمی‌رود و مصرف کننده به راحتی میکروب را وارد بدن خود می‌کند، اما مردم بر طبق گفته‌های عامیانه برداشت اشتباهی در این خصوص دارند و از جمله مواردی است که باید آگاه سازی صورت بگیرد.

وی زمینه ایجاد بسیاری بیماری‌ها از جمله سرطان را تغذیه و الگوی مصرف اشتباه تلقی کرد و افزود: رسانه در جریان‌سازی صحیح و آگاهی بخشی به جامعه می‌تواند نقش محوری ایفا کند که باورهای اشتباه به استدال و استنباط صحیح تبدیل و سطح کیفیت استفاده از مواد غذایی در جامعه ارتقا پیدا کند.

مدیرکل استاندار استان مرکزی یادآور شد: محصول ارگانیک از جمله مواردی است که این روزها بازار داغی دارد و برای فروش اقلام غذایی صرفا از لفظ آن استفاده و با اتکا به باور مردم اجناس فروخته می‌شود، در صورتی که تولید یک محصول ارگانیک پروسه چند ساله دارد و قرار گرفتن آن در رقم ارگانیک مستلزم اقدامات متعدد است.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام : https://instagram.com/markazi_today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر