نماد آخرین خبر

انتقال بیماری تب مالت با مصرف لبنیات غیرپاستوریزه

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
انتقال بیماری تب مالت با مصرف لبنیات غیرپاستوریزه

صدا و سیما/ پزشک متخصص بیماری‌های عفونی: تب مالت یک بیماری مشترک بین انسان و دام است که عمدتاً از طریق مصرف محصولات لبنی غیرپاستوریزه منتقل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، دکتر موسوی گفت: این بیماری علائمی همچون تب، درد‌های استخوانی و مفصلی، بی‌اشتهایی، خستگی و کوفتگی ایجاد می‌کند و به دلیل شباهت با بیماری‌های دیگری مانند روماتیسم، تشخیص آن دشوار است.

موسوی با بیان اینکه تب مالت می‌تواند اندام‌های مختلف بدن از جمله دستگاه تنفسی، سیستم ادراری و حتی چشم را درگیر کند، ادامه داد: تماس مستقیم با دام، ذبح غیربهداشتی، تنفس در محیط‌های آلوده و تماس زخم‌های دست با گوشت آلوده از دیگر راه‌های انتقال این بیماری هستند.

این متخصص عفونی توصیه کرد: مردم باید تنها از محصولات لبنی پاستوریزه استفاده کنند و در صورت تمایل به مصرف شیر محلی، حتماً آن را بجوشانند، به‌گونه‌ای که شیر پس از جوش آمدن، دست‌کم پنج دقیقه روی حرارت بماند.

وی اظهار داشت: گرچه تب مالت قابل درمان است، اما روند درمانی آن طولانی بوده و بیمار باید حداقل دو ماه آنتی‌بیوتیک مصرف کند؛ بنابراین بهترین راه، پیشگیری از طریق پرهیز از مصرف شیر، پنیر و بستنی غیرپاستوریزه است.





آخرین خبر یزد در اینستاگرام : https://instagram.com/yazd_today