نماد آخرین خبر

ذخیره قابل استفاده در سدکمال‌صالح اراک تا کمتر از یک ماه آینده به پایان می‌رسد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
ذخیره قابل استفاده در سدکمال‌صالح اراک تا کمتر از یک ماه آینده به پایان می‌رسد

ایرنا/ اراک - ایرنا - نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر مدیریت فوری بحران آب شرب کلانشهر اراک، گفت: در صورت تداوم روند فعلی، ذخیره قابل استفاده سد کمال‌صالح تا کمتر از یک ماه آینده به پایان خواهد رسید.

سیدمحمدجمالیان روز سه‌شنبه در حاشیه نشست با وزیر نیرو با اشاره به کاهش شدید ذخیره سد کمال‌صالح، افزود: برای اجرای فاز نخست طرح مدیریت تنش آبی اراک به سه هزار و ۹۶۵ میلیارد ریال برای حفر و تجهیز ۳۰ حلقه چاه، خطوط انتقال و مدیریت فشار شبکه اعتبار نیاز است.

وی، همچنین به نیازهای زیرساختی حوزه برق در استان مرکزی اشاره کرد و بر ضرورت تأمین ۷۰۰ دستگاه کلید هوشمند به ارزش سه هزار میلیارد ریال تأکید کرد.

جمالیان افزود: خرید ۲۴ دستگاه بالابر، ۲۴ خودروی عملیاتی کمک‌دار و ژنراتورهای سیار برای هر شهرستان از دیگر الزامات مدیریت پایدار شبکه برق استان مرکزی است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، توسعه انرژی‌های نو را از اولویت‌های استان مرکزی برشمرد و گفت: اعطای تسهیلات بانکی ویژه برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی می‌تواند زمینه، تحقق هدف پنج هزار مگاوات انرژی خورشیدی در سه سال آینده را در استان مرکزی فراهم کند.

جمالیان، همچنین اجرای طرح هوشمندسازی مشترکین پرمصرف را ضروری دانست و اظهار کرد: تعویض ۱۸ هزار کنتور پرمصرف با کنتورهای هوشمند، به یک‌هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد و می‌تواند تا دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام : https://instagram.com/markazi_today