نماد آخرین خبر

واریز یک همت اوراق مرابحه به خزانه معین خراسان جنوبی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
واریز یک همت اوراق مرابحه به خزانه معین خراسان جنوبی

ایرنا/ بیرجند- ایرنا-: رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی گفت: یک همت(هزار میلیارد تومان) برای اجرای ۳۴۰ پروژه عمرانی و زیربنایی استان در قالب اوراق مرابحه تخصیص یافته و به حساب خزانه معین استان واریز شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا علی بهدانی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این میزان اعتبارات معادل تقریبی ۲۵ درصد تخصیص ابلاغ اعتبارات تملک دارائیهای سرمایه ای استان بوده که علاوه بر تخصیص‌های ابلاغی معمول در استانها، تاکنون فقط به خراسان جنوبی اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اهمیت این موفقیت در تأمین منابع مالی پروژه‌های عمرانی، گفت: با پیگیری‌های مستمر و شناسایی ظرفیت‌های مالی استان، خراسان جنوبی به عنوان اولین استان کشور موفق شد از ظرفیت اوراق مالی اسلامی مرابحه در چارچوب بند «ب» تبصره (۲) قانون بودجه سال جاری بهره‌مند شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی افزود: اوراق مرابحه که از نظر مبانی حقوق اسلامی یکی از انواع عقد بیع محسوب می‌شود، یکی از مهمترین ابزارهای تامین مالی در بازار مالی اسلامی است و این بار استان ما توانست با استفاده از این ابزار، مبلغی بالغ بر هزار میلیارد تومان را برای اجرای پروژه‌های عمرانی جذب کند.

وی بیان کرد: با توجه ضرورت تامین منابع به منظور ارتقاء شاخص های توسعه ای استان و تکمیل طرح‌های عمرانی با رویکرد بهره برداری و در راستای استفاده حداکثری از ظرفیت تامین مالی برای اجرای پروژه‌های مهم و تاثیرگذار در استان از محل فروش اوراق اسلامی و همچنین محدودیت‌های تامین تخصیص برای پروژه ها از منابع اعتبارات تملک دارائیهای سرمایه ای استان موضوع اعتبارات جدول ج-۱۰ سال جاری، این موفقیت مهم، گام بسیار ارزشمندی در جهت کاهش فاصله میان اعتبارات مصوب و تخصیص‌یافته و نیز شتاب‌بخشی به تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام استان به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: این اعتبار ویژه به پروژه‌هایی در حوزه‌های زیرساختی، بهداشتی و درمانی، تامین و انتقال مثل حوزه های آب، برق و راه روستایی، خدمات عمومی، توسعه روستایی و شهری اختصاص خواهد یافت که نقش بسزایی در افزایش رفاه مردم، ارتقای شاخص‌های توسعه و ایجاد فرصت‌های جدید شغلی دارد.

بهدانی گفت: بر این اساس، دستگاه های اجرایی استان مکلفند علاوه بر تعجیل در جذب و هزینه کرد منابع مالی اوراق اسلامی در زمان مقرر، نظارت های لازم در خصوص اجرای با کیفیت پروژه‌ها را هم مد نظر قرار دهند.

بهدانی با تاکید بر اهمیت بهره‌گیری از ابزارهای نوین مالی و جذب سرمایه برای توسعه پایدار استان، اظهار کرد: اقدام استان خراسان جنوبی در استفاده از اوراق مرابحه برای نخستین بار در کشور، الگویی مناسب برای سایر استان‌ها خواهد بود و نشان از توانمندی استان در مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دارد.

وی یادآور شد: این موفقیت در آستانه هفته دولت، نویدبخش گام‌های موثرتر در مسیر توسعه استان خراسان جنوبی و ارتقای سطح زندگی مردم این خطه از کشور است.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام : https://instagram.com/skhorasan_today