نماد آخرین خبر

بهره‌برداری از ابرپروژه تقاطع‌های غیرهمسطح شهید فخری‌زاده اصفهان تا پایان سال

منبع
ايمنا
بروزرسانی
بهره‌برداری از ابرپروژه تقاطع‌های غیرهمسطح شهید فخری‌زاده اصفهان تا پایان سال

ایمنا/ معاون عمران شهری شهردار اصفهان گفت: یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های عمرانی اصفهان در قالب احداث و تکمیل تقاطع‌های غیرهمسطح شهید فخری‌زاده با اعتبار بیش از یک هزار میلیارد تومان در حال اجرا است و با وجود حجم گسترده عملیات شامل ۱۱ پل و تقاطع غیرهمسطح، تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

اصغر کشاورزراد، معاون عمران شهری شهردار اصفهان با اشاره به جزئیات اجرای ابرپروژه تقاطع‌های غیرهمسطح شهید فخری‌زاده اظهار کرد: حدود یک ماه پیش ۱۴ کیلومتر از رینگ حفاظتی شهر اصفهان به بهره‌برداری رسید و در ادامه این مسیر، تکمیل مجموعه تقاطع‌های غیرهمسطح شهید فخری‌زاده در دستور کار قرار گرفت؛ این پروژه در محدوده منطقه ۴ شهرداری اصفهان واقع و با توجه به اهمیت آن در تکمیل حلقه ترافیکی شهر، به‌عنوان یکی از شاخص‌ترین طرح‌های مدیریت شهری تعریف شده است.
وی افزود: در امتداد این مسیر، علاوه بر احداث تقاطع‌های غیرهمسطح، عملیات تعریض محور از پل رودخانه تا پل اشکاوند به طول دو کیلومتر نیز در حال اجراست و بخش مهمی از این پروژه به تعویض پل موجود بر روی رودخانه اختصاص دارد و هدف از اجرای این اقدامات، تسهیل تردد، کاهش بار ترافیکی و افزایش ایمنی در یکی از مسیرهای کلیدی شبکه رینگ چهارم اصفهان است.
معاون عمران شهری شهردار اصفهان با اشاره به ویژگی‌های فنی طرح بیان کرد: پروژه تقاطع شهید فخری‌زاده یک ابرپروژه محسوب می‌شود که با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد تومان شامل هزینه‌های اجرایی و آزادسازی زمین اجرا می‌شود و با وجود اینکه اجرای چنین طرحی به‌طور معمول دست‌کم دو سال زمان می‌برد، با هماهنگی‌های گسترده مدیریت شهری و همکاری پیمانکار، برنامه‌ریزی شده است که این پروژه تا پایان سال جاری تکمیل و همزمان با ایام نوروز به بهره‌برداری برسد.
کشاورزراد تصریح کرد: این پروژه از ۱۱ پل و تقاطع غیرهمسطح تشکیل شده است و عملیات اجرایی آن با حجم بیش از سه هزار ماشین‌آلات و ادوات سنگین در حال انجام است و مجموعه مدیریت شهری تلاش کرده با برنامه‌ریزی فشرده و شبانه‌روزی، این طرح را به یکی از مهم‌ترین پروژه‌های افتتاحی سال تبدیل کند.
وی درباره چالش‌های اجرای پروژه خاطرنشان کرد: طراحی این مجموعه به‌گونه‌ای است که علاوه بر توجه به مسائل فنی و مهندسی، زیبایی بصری، روان‌سازی و ایمنی ترافیک نیز در آن لحاظ شده است، البته اجرای این طرح نیازمند آزادسازی‌های گسترده و همکاری دستگاه‌های خدمات‌رسان بود، اما با تعامل مؤثر با فرمانداری، استانداری، پلیس راه و پلیس راهور و دیگر نهادهای ذی‌ربط، مشکلات موجود برطرف شد و روند پروژه با سرعت پیش می‌رود.
معاون عمران شهری شهردار اصفهان افزود: میدان مرکزی این مجموعه که قطری در حدود ۳۰۰ متر دارد، از لحاظ وسعت و طراحی در سطح استان بی‌نظیر است و می‌تواند به‌عنوان یک نماد عمرانی جدید برای شهر اصفهان مطرح شود؛ موقعیت این پروژه دقیقاً در محل تقاطع رینگ چهارم با محور روشن‌دشت قرار دارد و نقش بسیار مهمی در تکمیل زیرساخت‌های حمل‌ونقل شهری ایفا خواهد کرد.
کشاورزراد تأکید کرد: ابرپروژه تقاطع‌های غیرهمسطح شهید فخری‌زاده با وجود پیچیدگی‌های فنی و اجرایی، با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده تا پایان سال جاری تکمیل خواهد شد و به‌عنوان یک دستاورد بزرگ مدیریت شهری و هدیه نوروزی به شهروندان اصفهان تقدیم می‌شود.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today