نماد آخرین خبر

انتظار رهبری از آموزش و پرورش تربیت نیروهای جهادی است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
انتظار رهبری از آموزش و پرورش تربیت نیروهای جهادی است

ایرنا/ اراک - ایرنا - مسئول سازمان بسیج فرهنگیان کشور گفت: انتظار رهبر معظم انقلاب از آموزش و پرورش تربیت نیروهای جهادی برای رسیدن به افق ترسیم شده است.

به گزارش ایرنا، سجاد صدیقی روز شنبه در دوره مسیر معلمی استان مرکزی در بیت امام خمینی (ره) خمین، افزود: به طور کلی تحول باید در آموزش و پرورش متناسب با ادبیات سیاسی انقلاب اسلامی باشد.

وی بیان کرد: باید معلمان یک بازخوانی و بازتعریف عمیق داشته باشند و موتور محرکه حرکت نو در مدارس شکل گیرد.

مسئول سازمان بسیج فرهنگیان کشور ادامه داد: در یک اقدام تحولی بسیج فرهنگیان در استان مرکزی و سراسر کشور، دوره‌هایی با عنوان «مسیر معلمی» را آغاز کرده است.

صدیقی اظهار کرد: این دوره‌ها مسئله اصلی تحول بنیادین در دستگاه تعلیم و تربیت را دنبال می‌کنند.

وی گفت: دوره‌های مسیر معلمی در واقع بازخوانی مسئله تحول در مقیاس حرکت انقلاب اسلامی است و هدف اصلی این دوره‌ها، ایجاد مفاهمه عمومی در جامعه معلمان نسبت به افق مد نظر انقلاب اسلامی است.

مسئول سازمان بسیج فرهنگیان کشور ادامه داد: استان مرکزی در این دوره با انرژی مثال‌زدنی وارد میدان شده‌ است که نوید یک آینده خیلی خوب است.

صدیقی عنوان کرد: این افراد پرشور و باانگیزه، دوره خیلی خوب و بانشاطی را در استان ایجاد کرده‌اند که قرار است با شروع این حرکت، سرپنجه‌های عملگری خود را در کل استان تقویت کنند.

وی تاکید کرد: با همتی که این عزیزان پای کار آمده‌اند، در آینده نه چندان دوری شاهد یک اتفاق بزرگ و ملموس خواهیم بود.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام : https://instagram.com/markazi_today