نماد آخرین خبر

کشف ۴۸۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان گلستان

منبع
ايسنا
بروزرسانی
کشف ۴۸۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان گلستان

ایسنا/ مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان گفت: در پنج ماه نخست امسال، ۴۸۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان گلستان کشف و جمع‌آوری شد که این اقدام در پی افزایش مصرف برق غیرمعمول و بررسی‌های دقیق اداره آگاهی و شرکت توزیع نیروی برق استان انجام شد.

سید احمد موسوی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان اظهار کرد: با بررسی‌های انجام شده از طریق کنتورهای برق شهرستان‌های استان، مصرف برق غیرمتعارفی مشاهده شد که نشان‌دهنده استخراج غیرمجاز رمز ارز بوده است.

وی افزود: نظارت مستمر و جدی بر مناطق مشکوک و پرمصرف برق ادامه دارد تا از سوءاستفاده‌های احتمالی جلوگیری و تامین برق پایدار برای مردم تضمین شود.

 مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان همچنین تأکید کرد که نظارت‌ها برای کشف و جمع‌آوری ماینرهای غیرمجاز همچنان ادامه خواهد داشت.

 موسوی از شهروندان خواست در صورت اطلاع از مراکز استخراج غیرمجاز، موضوع را از طریق تماس با دفتر حراست شرکت توزیع نیروی برق به شماره ۳۲۲۴۰۶۰۲-۰۱۷ و یا پیامک به سرشماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ شرکت توانیر اطلاع دهند.

 وی تصریح کرد: مصرف بالای ماینرهای غیرمجاز و نوسانات ناشی از آنها می‌تواند موجب افزایش احتمال آسیب به لوازم برقی مشترکان شود.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان در پایان اعلام کرد که افرادی که مراکز استخراج غیرمجاز را معرفی کنند، از جوایز نقدی برخوردار خواهند شد.

آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today