نماد آخرین خبر

احیای ۵ واحد تولیدی ورشکسته آذربایجان‌شرقی توسط سرمایه‌گذار خارجی

منبع
فارس
بروزرسانی
احیای ۵ واحد تولیدی ورشکسته آذربایجان‌شرقی توسط سرمایه‌گذار خارجی

فارس/ مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان‌شرقی از خریداری و احیا ۵ واحد ورشکسته تولیدی استان توسط سرمایه‌گذار خارجی خبر داد.

واقف بهروزی، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان‌شرقی امروز اظهار کرد: در پنج ماهه امسال ۱۴ طرح به ارزش ۱۶۲ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی جلب شده و ۸ طرح با ۲۴ میلیون دلار جذب شده است.

وی یادآور شد: نهادی به عنوان شورای عالی سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌شرقی ایجاد شده است که تمام موضوعات مربوط به سرمایه‌گذاری خارجی در آنجا مطرح و بررسی می‌شود تا سرمایه‌گذار خارجی در چرخه بروکراسی اداری گرفتار نشود.
 
بهروزی با اشاره به ظرفیت‌های استان در جذب سرمایه‌گذار خارجی تصریح کرد: شناسایی مشوق‌های قانونی سرمایه‌گذاری در بخش‌های صنعت، معدن، کشاورزی،گردشگری، دانش‌بنیان، گمرک، مالیات، شهرک‌های صنعتی، منطقه ویژه اقتصادی سهلان و منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس از جمله اقداماتی است که توسط مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان در راستای جذب سرمایه‌گذاری خارجی به صورت کارشناسی شده انجام یافته است.

وی، سرمایه‌گذاران خارجی آذربایجان‌شرقی را از کشورهای ترکیه، امارات، کره_جنوبی، چین و ارمنستان اعلام کرد و گفت: این سرمایه‌گذاران در حوزه فولاد، نساجی، کیسه‌های خاص محموله‌های پتروشیمی، آلومنیوم، گلخانه، لوله‌های مسی، طلا، نیروگاه خورشیدی، روغن خوراکی، شیرینی و شکلات و ... واحدهای تولیدی را ایجاد کرده‌اند.

نماینده وزیر اقتصاد در آذربایجان‌شرقی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه جذب سرمایه‌گذاری خارجی در استان یادآور شد: اقدامات موثری در راستای بازاریابی بین‌المللی با هدف جذب سرمایه‌گذاری در استان انجام گرفته است که از آن جمله می‌توان به پذیرش ۷ هیأت سرمایه‌گذاری از کشورهای ترکیه، چین، آفریقای جنوبی، آلمان، هند، انگلستان و برگزاری نشست‌های مختلف با هیئت‌های اقتصادی این کشورها اشاره کرد.
 
بهروزی با بیان اینکه تعداد طرح‌های سرمایه‌گذاری خارجی آذربایجان‌شرقی در سال گذشته نسبت به متوسط سه سال گذشته ۸۰ درصد افزایش داشته است، ادامه داد: یک سرمایه گذار چینی در سال ۱۴۰۱ اقدام به سرمایه گذاری در استان ما کرد، اکنون نیز برای تشویق و حمایت‌هایی که انجام دادیم، تصمیم گرفت و سرمایه‌گذاری جدیدی به ارزش ۷۵ میلیون دلار در فولاد انجام داد و کمتر از یکسال نیز این طرح خود را به بهره برداری رساند، این سرمایه گذار در سال جاری نیز در حوزه آلومینیوم، سرمایه‌گذاری به ارزش ۴۰ میلیون دلار انجام می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: با فراهم‌سازی شرایط و حمایت‌های لازم، یک سرمایه‌گذار خارجی دیگر، پنج کارخانه و طرح راکد را در استان خریداری کرد و امروز هر پنج کارخانه در حال فعالیت است.

آخرین خبر آذربایجان شرقی در اینستاگرام :
instagram.com/EAzerbaijan_Today