نماد آخرین خبر

۴۰۰ زوج در صف فرزندخواندگی در قم / ۱۱۰ کودک در انتظار خانواده

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۴۰۰ زوج در صف فرزندخواندگی در قم / ۱۱۰ کودک در انتظار خانواده

ایرنا/ قم – ایرنا – مدیرکل بهزیستی استان قم گفت: هم‌اکنون ۴۰۰ زوج متقاضی فرزندخواندگی در این استان در انتظار پذیرش هستند، در حالی‌که تنها ۱۱۰ کودک برای واگذاری به خانواده‌ها وجود دارد.

حجت الله محمدزاده روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: این کودکان در سه مرکز نگهداری شامل گروه‌های سنی تا سه سال، سه تا شش سال و شش سال به بالا تحت مراقبت قرار دارند و خدمات حمایتی، آموزشی و روانی لازم به آنان ارائه می‌شود.

به گفته او، در سال ۱۴۰۴ تاکنون ۱۰ کودک به خانواده‌های متقاضی سپرده شده‌اند؛ این در حالی است که در سال گذشته (۱۴۰۳) این رقم ۲۶ کودک بود.

کاهش آمار واگذاری‌ها به گفته مدیرکل بهزیستی ناشی از شرایط خاص کودکان و همچنین ضوابط دقیق و سختگیرانه در فرآیند فرزندخواندگی و همچنین اقبال بیشتر زوج ها به فرزنددار شدن است.

مدیرکل بهزیستی قم همچنین با اشاره به آمار مربوط به طرح نهضت ملی مسکن در استان اظهار داشت: تاکنون چهار هزار و ۱۰۰ نفر در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد، تنها یک‌هزار و ۵۰۰ نفر واجد شرایط شناخته شده‌اند.

وی ادامه داد: بررسی وضعیت دیگر متقاضیان در دست اقدام است و تلاش می‌شود روند اجرای طرح با سرعت بیشتری دنبال شود.

وی خاطرنشان کرد: بهزیستی استان قم همزمان در دو حوزه مهم تأمین مسکن و ساماندهی فرزندخواندگی فعال است و با وجود محدودیت‌ها، برنامه‌های حمایتی در دستور کار قرار دارد. هدف اصلی، تسهیل شرایط برای خانواده‌های کم‌برخوردار و فراهم‌کردن محیط امن و پایدار برای کودکان بی‌سرپرست یا بدسرپرست است.





آخرین خبر قم در اینستاگرام : https://instagram.com/qomtoday

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر