وارثان جودوی خراسانشمالی در مسیر افتخارآفرینی جاکارتا

ایرنا/ بجنورد- ایرنا- «ابوالفضل نظری» و «امیرحسین ولیزاده» از خراسان شمالی ۲ وزن جوانان و نوجوانان تیم ملی را در اختیار گرفتند و قرار است در رقابت های آسیایی جاکارتا به روی تشک بروند و همانند گذشته برای ایرانی سربلند افتخار آفرینی کنند.
به گزارش ایرنا، عنوان داری جودو خراسان شمالی تنها محدود به چند ورزشکار نیست و هر روز جودوکاری توانمندی از این خطه برمی خیزد و برای حفظ عنوان پایتخت جودو و کوراش وارد عرصه می شود.
عرصه ای که خراسان شمالی با معرفی قهرمانان زیادی خوش درخشیده و بارها برای ایرانی سربلند افتخارآفرینی کرده است.
این بار نیز قرار است نظری و ولی زاده به ترتیب در وزن های منفی ۵۵ کیلوگرم و منفی ۷۳ کیلوگرم تیم ملی جودو را در مسابقات آسیایی جاکارتا همراهی و نشان های خوش رنگی برای کشور کسب کنند.
آنها با این حضور ثابت کردند که وارثان خوبی برای جودوی خراسان شمالی در میادین آسیایی و جهان خواهند بود و در آینده نشان های خوش رنگی برای ایران به ارمغان بیاورند.
این جودوکاران با این گام بزرگ امیدها را برای پر بار کردن کارنامه ورزشی خراسان شمالی دوچندان و مسوولیت خود را سنگین تر کردند.
تیمهای جودوی نوجوانان و جوانان ایران بهمنظور حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا، شامگاه سه شنبه راهی اندونزی شدند.
کاروان تیمهای جودو نوجوانان و جوانان ایران در دو بخش دختران و پسران، راهی جاکارتا شد تا در آوردگاه آسیایی به رقابت با بهترینهای این رشته بپردازد.
در ادامه بد نیست با مختصری از کارنامه ورزشی این افتخارآفرینان خراسان شمالی آشنا شویم.
ابوالفضل نظری
این ورزشکار نوجوان اهل اسفراین قرار است در وزن منفی ۵۵ کیلوگرم بر روی تشک رقابت های آسیایی جاکارتا برود.
نظری در رقابتهای قهرمانی جودو کاپ آسیا به میزبانی کشور اردن در سالجاری موفق به کسب نشان طلا شد.
نظری در المپیک دانشآموزی ۲۰۲۵ کشور صربستان نیز موفق به کسب نشان نقره شده بود.
این رقابت ها با حضور سه هزار و ۵۳۸ ورزشکار از سراسر جهان، از تاریخ ۱۶ تا ۲۵ فروردینماه امسال در شهر زلاتیبور برگزار شد.
در این رقابت های معتبر بینالمللی، ابوالفضل نظری، جودوکار شایسته اسفراین ، بهعنوان تنها نماینده اعزامی از خراسان شمالی، با نمایشی درخشان موفق به کسب نشان نقره شد و بار دیگر پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را در میادین جهانی به اهتزاز درآورد.
امیرحسین ولی زاده
این ورزشکار جوان اهل بجنورد قرار است در وزن منفی ۷۳ کیلوگرم بر روی تشک رقابت های آسیایی جاکارتا برود.
امیرحسین ولی زاده سال ۱۴۰۲ در وزن ۶۶ کیلوگرم در مسابقات کشوری جوانان کشور در سال ۱۴۰۲ موفق به کسب نشان طلا شد.
خراسان شمالی هزار و ۴۰۰ ورزشکار بیمه شده در رشته جودو و کوراش دارد.
استان یک میلیون نفری خراسان شمالی دارای ۵۱ هیات ورزشی است و ۲۲۲ فضای ورزشی برای ورزشکاران در این استان شمال شرق کشور وجود دارد.