سرآشپزان در جشنواره گوشت و کباب سجاس خدابنده هنرنمایی میکنند

ایرنا/ زنجان - ایرنا- رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خدابنده گفت: شهر تاریخی سجاس در شهرستان خدابنده از ۱۸ تا ۲۰ شهریور میزبان دومین جشنواره «سرآشپزان، گوشت و کباب» است.
معصومه شیری روز چهارشنبه در دومین روز برگزاری این رویداد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این جشنواره با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر سجاس و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان برگزار شده و هدف آن معرفی ظرفیتهای فرهنگی، گردشگری و اقتصادی منطقه است.
معصومه شیری گفت: در این جشنواره، هشت غرفه تخصصی کباب و حدود ۱۲ غرفه صنایع دستی و مشاغل خانگی برپا شده است.
وی افزود: سرآشپزان ممتاز شهر سجاس و بخش سجاسرود به همراه قصابان نامآشنا با ارائه انواع غذاهای سنتی و کبابهای متنوع، پذیرای بازدیدکنندگان از این جشنواره هستند.
شیری اظهار داشت: در غرفه های صنایع دستی نیز با حضور هنرمندان محلی، جلوهای از هنرهای بومی منطقه به نمایش گذاشته شده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خدابنده گفت: اختتامیه دومین جشنواره سرآشپزان، گوشت و کباب سجاس، فردا پنجشنبه در پارک ملت این شهر تاریخی برگزار می شود.
شهر سجاس، واقع در بخش سجاسرود شهرستان خدابنده، با پیشینهای تاریخی و فرهنگی غنی، یکی از مقاصد گردشگری استان زنجان محسوب میشود.
بنای مسجد تاریخی سجاس، متعلق به دوره سلجوقیان، از مهمترین آثار تاریخی این شهر در کنار جشنواره، فرصت مناسبی برای معرفی میراث فرهنگی منطقه فراهم کرده است.