نماد آخرین خبر

فرماندار دالاهو خواستار رفع مشکلات زیرساختی شهر ریجاب شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فرماندار دالاهو خواستار رفع مشکلات زیرساختی شهر ریجاب شد

ایرنا/ فرماندار دالاهو با اشاره به ظرفیت‌های چشمگیر کشاورزی، شیلات و گردشگری، ریجاب را منطقه‌ای با ظرفیت بالای توسعه در استان کرمانشاه معرفی کرد و خواستار تسریع در رفع مشکلات زیرساختی این شهر از جمله فاضلاب، آب و برق شد.

مهدی پرویزی در جلسه بررسی مشکلات بخش مرکزی دالاهو در شهر ریجاب با حضور استاندار کرمانشاه افزود: این منطقه با طبیعت بکر و تاریخی کهن، مردمی ولایت‌مدار، سخت‌کوش و مومن، از پتانسیل‌های ویژه‌ای در حوزه کشاورزی، باغات، گردشگری و شیلات برخوردار است که می‌تواند به یکی از مناطق توسعه‌یافته استان کرمانشاه تبدیل شود.

وی اظهار کرد: شهر ریجاب با یک هزار و ۳۴۰ هکتار باغات، در تولید انجیر، زیتون و زعفران از رتبه‌های برتر استان و کشور است و در حوزه شیلات این منطقه با ۱۸۴ مزرعه پرورش ماهی، قطب اقتصادی این بخش در کشور به شمار می‌رود که سالانه حدود ۱۲ میلیون بچه ماهی در این مزارع رهاسازی می‌شود.

فرماندار دالاهو با اشاره به پروژه‌های مهمی که در سال‌های اخیر در ریجاب اجرا شده، اضافه کرد: یکی از این پروژه‌ها، خط انتقال آب به طول چهار و نیم کیلومتر به مخزن اصلی شهر است که با همکاری شرکت آبفا و باغداران محلی، تنش آبی حدود ۷۰۰ خانوار روستایی و بیش از پنج هزار نفر از جمعیت شهر ریجاب را برطرف کرده است.

وی از پروژه برق‌رسانی به ۱۱۰ مزرعه بالادست دروازه پل به عنوان گامی مهم در توسعه حوزه شیلات شهر ریجاب یاد کرد و افزود: با رفع مشکلات جزئی این حوزه، انتظار می‌رود راندمان تولید افزایش یابد.

فرماندار دالاهو مهم‌ترین نیازهای شهر ریجاب را ساماندهی فاضلاب شهری، ارتقای درمانگاه، برق‌رسانی به مزارع‌ پرورش ماهی، و رفع تنش آبی بیان کرد.

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today