نماد آخرین خبر

پایان گرمای تابستان؛ روند کاهشی دما در خراسان رضوی آغاز شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
پایان گرمای تابستان؛ روند کاهشی دما در خراسان رضوی آغاز شد

ایرنا/ کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: گرمای تابستان را پشت سر گذراندیم و روند کاهش محسوس دما و خنکای هوای پاییزی از صبح امروز ۲۲ شهریورماه در استان آغاز شده است.

زهرا عنایتی، کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی اظهار کرد: در هفته جاری کاهش ۱۰ درجه‌ای میانگین دمای شبانه استان نسبت به هفته گذشته پیش‌بینی شده و این کاهش محسوس دما، مقدمه ورود هوای پاییزی به خراسان رضوی است.
وی اضافه کرد: همچنین وزش باد توأم با گرد و خاک و وقوع بارش‌های پراکنده در نیمه شمالی خراسان رضوی نیز از دیگر پدیده‌های جوی استان در هفته جاری است که اطلاعات تکمیلی در موعد مقرر اعلام خواهد شد.
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته، فریمان با ۱۴ درجه خنک‌ترین و سبزوار با ۴۱ درجه گرم‌ترین مناطق استان بوده‌اند در همین مدت مشهد نوسانات دمایی ۲۰ تا ۳۶ درجه داشته است.
عنایتی خاطرنشان کرد: دمای کنونی مشهد ۲۵ درجه است و امروز نیز دمای هوا در این کلانشهر بین ۱۶ تا ۲۹ درجه در نوسان خواهد بود.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today