نماد آخرین خبر

۲ واحد صنعتی آلاینده در قزوین شناسایی شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۲ واحد صنعتی آلاینده در قزوین شناسایی شد

ایرنا/ مدیرکل حفاظت محیط زیست قزوین از پایش شبانه واحدهای صنعتی شهر صنعتی البرز خبر داد و گفت: در این پایش‌های سرزده، ۲ واحد تولیدی آلاینده شناسایی شدند.

سیداسدالله هاشمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست قزوین اظهار کرد: با توجه به گستردگی فعالیت صنایع کوچک و بزرگ در قزوین، امکان ایجاد آلودگی‌های زیست‌محیطی و تهدید سلامت شهروندان وجود دارد، از این‌رو کارشناسان پایش و آزمایشگاه محیط زیست استان به صورت شبانه‌روزی وضعیت این واحدها را رصد می‌کنند.

وی افزود: بازدیدهای میدانی مستمر از صنایع و شرکت‌های تولیدی با هدف کنترل آلاینده‌ها و جلوگیری از انتشار آن‌ها به آب، خاک و هوا انجام می‌شود و کارشناسان علاوه بر پایش میدانی، نمونه‌برداری از پساب تصفیه‌خانه‌ها و نظارت بر مدیریت پسماندهای صنعتی را نیز در دستور کار دارند.

هاشمی با اشاره به افزایش سطح نظارت در سال جاری اظهار کرد: در ۶ ماهه نخست امسال بیش از ۵۰۰ مورد پایش صنایع در استان قزوین انجام شده که این روند با جدیت ادامه خواهد داشت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین تصریح کرد: در صورت مشاهده آلایندگی، واحدها ابتدا اخطاریه دریافت می‌کنند و چنانچه در زمان مقرر اقدام به رفع مشکل نکنند، مطابق ماده ۲۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده به‌عنوان واحد آلاینده به سازمان امور مالیاتی معرفی شده و در صورت تداوم تخلفات به مراجع قضایی ارجاع خواهند شد.

این مسوول یادآور شد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه آلودگی یا تخلف زیست‌محیطی، موضوع را به نزدیک‌ترین اداره محیط زیست اطلاع داده یا از طریق شماره تماس ۳۳۳۷۴۹۰۰ گزارش کنند.

آخرین خبر قزوین در اینستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today