نماد آخرین خبر

امام‌جمعه دهدشت: مدارس، بار اقتصادی اضافی بر دوش خانواده‌ها نگذارند

منبع
فارس
بروزرسانی
امام‌جمعه دهدشت: مدارس، بار اقتصادی اضافی بر دوش خانواده‌ها نگذارند

فارس/ امام جمعه دهدشت با انتقاد از تحمیل هزینه‌های غیرضروری به خانواده‌ها، خواستار توقف این رویه شد و تاکید کرد: مدارس نباید بار اقتصادی اضافی بر دوش خانواده‌ها بگذارند.

حجت‌الاسلام علی وحدانی فر، عصر روز شنبه ۲۲ شهریورماه در نشست شورای آموزش و پرورش کهگیلویه که با محوریت پروژه مهر (بازگشایی مدارس) در سالن جلسات این اداره برگزار شد، با تأکید بر لزوم پیگیری مصوبات و مشارکت حداکثری در پروژه مهر، بر اهمیت توجه به مسائل فرهنگی، پوشش مناسب معلمان و دانش‌آموزان، و همچنین مدیریت هزینه‌ها در مدارس تأکید کرد.

وی با بیان اینکه پوشش مناسب، نشانگر احترام به شأن و جایگاه رفیع معلم است و مدیران مدارس باید در این خصوص الگوی دانش آموزان باشند، خواستار توجه جدی مدیران به این مسئله شد و افزود: در صورت عدم رعایت، باید با مدیران برخورد قاطع صورت گیرد.

وحدانی فر با انتقاد از تحمیل هزینه‌های غیرضروری به خانواده‌ها، به ویژه دانش‌آموزان، در مناسبت‌های مختلف، گفت: در برخی مدارس، دانش آموزان را ملزم می کنند که برای شرکت در برخی مراسم ها هزینه پرداخت کنند؛ این در حالی است که بسیاری از خانواده ها توانایی تأمین حتی هزینه های اولیه زندگی را ندارند.

امام جمعه دهدشت با تأکید بر لزوم پرهیز از تبدیل شدن اینگونه مراسم ها به یک اپیدمی اقتصادی، خواستار تمرکز بر مناسبت های ملی و مذهبی مانند ۱۳ آبان و ۲۲ بهمن شد و افزود: دانش آموزان باید با حضور پرشور خود در این مراسم، روحیه انقلابی و ملی خود را نشان دهند.

وی همچنین از مدیران مدارس خواست تا با توجیه اولیای مدرسه و معلمان، از تحمیل هزینه های سنگین تهیه لباس و لوازم التحریر به خانواده های کم بضاعت جلوگیری کرده و در صورت امکان، به دنبال راهکارهایی برای کاهش این هزینه ها باشند.

حجت‌الاسلام وحدانی فر در ادامه بر اهمیت توجه به مسائل دینی و پرورشی در مدارس تأکید کرد و گفت: در برخی مدارس امکانات لازم برای برگزاری نماز جماعت فراهم نیست، ضروری است که مدیران و معاونان پرورشی در برگزاری منظم نماز جماعت در مدارس و آموزش احکام دینی به دانش آموزان اهتمام جدی داشته باشند.

وی بر ظرفیت بالای بسیج دانش‌آموزی در مدارس تأکید کرد و خواستار همکاری بیشتر آموزش و پرورش با این نهاد برای تقویت برنامه‌های فرهنگی و دینی شد تا از این ظرفیت ارزشمند در جهت ارتقای فعالیت های فرهنگی و دینی مدارس بهره برده شود.

امام جمعه دهدشت به مسئله امنیت در مدارس اشاره کرد و خواستار برخورد جدی با هرگونه تخلف و بی‌احترامی به دانش‌آموزان و کادر مدرسه شد.

وی تأکید کرد که برخورد قاطع با متخلفان در ابتدای سال تحصیلی، می‌تواند از بروز مشکلات مشابه در طول سال جلوگیری کند. حجت‌الاسلام وحدانی فر همچنین از مجموعه انتظامی و دستگاه‌های امنیتی خواست تا با استقرار نیرو در مدارس، امنیت لازم را برای دانش‌آموزان و کادر مدرسه فراهم کنند.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today