نماد آخرین خبر

کشتی‌ کانتینری به‌گِل‌نشسته در لنگرگاه بندرعباس شناورسازی شد

منبع
تسنيم
بروزرسانی
کشتی‌ کانتینری به‌گِل‌نشسته در لنگرگاه بندرعباس شناورسازی شد

تسنیم/ معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان گفت: به همت عملیات عوامل تیم عملیات دریایی بنادر هرمزگان کشتی کانتینری به گل نشسته شناورسازی شده و نجات یافت.

اسماعیل مکی‌زاده، معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با اعلام شناورسازی شده و نجات یک فروند کشتی‌ کانتینری به گِل نشسته در لنگرگاه بندرعباس اظهار کرد: روز جمعه با وجود شرایط بد جوی و سرعت باد و ارتفاع موج بالا یک فروند کشتی کانتینری تحت پرچم پاناما با طول حدود 110 متر واقع در لنگرگاه بندرعباس به‌علت از کار افتادن موتور و ژنراتور همچنین نبود حضور کاپیتان و حداقل خدمه در ساحل بندر عباس به گل نشست.

وی ادامه داد: بعد از وقوع سانحه اقدامات و پیگیری‌های حقوقی و قضایی انجام شد و همزمان تیم عملیاتی تشکیل و برنامه‌ریزی برای نجات شناور را شروع کرد.

به گفته معاون دریایی بنادر و دریانوردی هرمزگان، با در نظر گرفتن شرایط جزر و مدی در نخستین فرصت مساعد صبح روز شنبه تیم عملیاتی کار بر روی کشتی را شروع و در کوتاه‌ترین زمان و به صورت ایمن عملیات شناورسازی انجام شد.

مکی‌زاده اضافه کرد: این تیم شامل چهار فروند یدک‌کش، دو فروند قایق با هدایت راهنمای بندر و کارشناسان جستجو و نجات به همراه سایر تجهیزات لازم بود که با اقدام به موقع و حرفه‌ای مانع از ماندگاری کشتی در ساحل و تبعات منفی آن برای ایمنی آبراه و محیط زیست دریایی شدند.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today