۵۰ هزار تن گوشت مرغ در کردستان تولید شد

ایرنا/ سنندج-ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰ هزار تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری استان تولید شده است.
محمد بیانی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در این مدت بیش از ۲۶ میلیون و ۶۳ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان انجام شده است.
وی با بیان اینکه این میزان جوجهریزی منجر به تولید بیش از ۵۰ هزار تن گوشت مرغ در استان شده است، افزود: تداوم این روند، بیانگر پایداری و ثبات تولید در مرغداریهای کردستان است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان، میانگین ماهانه جوجهریزی در استان را حدود چهار میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه اعلام کرد و گفت: این شاخص نشاندهنده پویایی واحدهای پرورش و ظرفیت بالای تولید گوشت مرغ در کردستان است.
بیانی تاکید کرد: تثبیت جوجهریزی در مرغداریهای استان، افزون بر تامین نیاز داخلی، در تأمین گوشت مرغ کشور نیز نقشی مهم ایفا میکند.
وی یادآور شد: میزان جوجهریزی در مرغداریهای استان طی پنج ماه گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۱ درصد افزایش یافته و این روند نشاندهنده تثبیت تولید در این بخش است.