نماد آخرین خبر

۷۲ هکتار اراضی دولتی در استان اردبیل رفع تصرف شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۷۲ هکتار اراضی دولتی در استان اردبیل رفع تصرف شد

ایرنا/ اردبیل - ایرنا - فرمانده یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل از رفع تصرف و تعرض ۷۲ هکتار اراضی دولتی به ارزش ۲۲ هزار و ۳۷۰ میلیارد ریال در این استان خبر داد.

سرهنگ مهدی نوظهور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با هدف صیانت و حفاظت از اراضی با تلاش مجموعه یگان حفاظت از اراضی راه و شهرسازی استان اردبیل ۲ هزار و ۶۶۰ مرحله گشت موتوری و خودرویی در سطح اراضی ملی استان انجام شده است.

فرمانده یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل ادامه داد: همچنین ۱۴۴ پرونده حقوقی و قضایی برای برخورد با متخلفان و قانون‌شکنان با همکاری معاونت املاک و حقوقی راه و شهرسازی استان تشکیل شد.

وی افزود: برنامه و راهبرد ما در صیانت و حفاظت از اراضی ملی و دولتی به‌عنوان بخشی از بیت‌المال، آگاه‌سازی جامعه هدف، انجام کارهای فرهنگی و اقدامات پیشگیرانه است.

یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل رتبه اول کشور را کسب کرد

فرمانده یگان حفاظت از اراضی راه و شهرسازی استان اردبیل تصریح کرد: طبق اعلام مسئولان سازمان ملی زمین و مسکن کشور، یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل در حوزه اجرای احکام قضایی و رفع تعرض فوری در بین یگان‌های برتر کشور قرار دارد.

نوظهور با اشاره به اطلاعیه فرهنگی و هشدارهای قضایی در ارتباط با پیشگیری از تصرفات احتمالی اراضی از سوی سودجویان افزود: در یک سال اخیر با همکاری اداره ارتباطات و اطلاع‌رسانی راه و شهرسازی استان ۱۸ هزار نسخه بروشور، تراکت، اطلاعیه فرهنگی و هشدارهای انتظامی و قضایی در بین ساکنان حاشیه شهرها، دهیاران روستاها و همچنین جامعه هدف توزیع شده است.

وی اظهار کرد: هرگونه دخل، تصرف و بهره‌برداری غیرقانونی اشخاص حقیقی و حقوقی از اراضی دولتی و ملی برابر قانون جرم تلقی شده و در مراجع قضایی قابل‌ پیگیری است.

فرمانده یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل بیان کرد: در برخورد قاطع و قانونی با متخلفان و متعرضان به حریم زمین‌های دولتی و خلع‌ ید کردن آنها از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

نوظهور با قدردانی از اهتمام مدیرکل و معاون املاک و حقوقی راه و شهرسازی، فرماندهی انتظامی استان، مسئولان قضایی و دادستان مرکز استان در برخورد قاطع با متعرضان به حریم زمین‌های دولتی گفت: شهروندان در تمام شهرهای استان می‌توانند گزارش‌ها و تخلف مرتبط با زمین‌خواری، ساخت‌وسازها و تصرفات غیرقانونی در زمین‌های دولتی را از طریق شماره پیامک ۳۰۰۰۴۱۷۳۵ به یگان حفاظت از اراضی راه و شهرسازی استان اردبیل اطلاع دهند.

به گزارش ایرنا، سال گذشته ۷۵ پرونده مربوط به تصرف اراضی دولتی در محاکم دادگستری استان تشکیل و با اجرای ۱۰۵ حکم قضایی ۶۴ هکتار از زمین‌های دولتی استان رفع تصرف شد.





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :https://instagram.com/ardabil__today