نماد آخرین خبر

مرد مُرده‌ در جهرم فارس زنده دستگیر شد!

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مرد مُرده‌ در جهرم فارس زنده دستگیر شد!

ایرنا/ محکوم به حبس ابدی که ۱۳ سال پیش با جعل گواهی فوت خود را به شکلی رسمی مرده جا زده بود، در حالی که با یک اسم مستعار زندگی می‌کرد، با تیزبینی مأموران پلیس جهرم دستگیر و راهی زندان شد.

سرهنگ علی‌اصغر محمدپور، فرمانده انتظامی شهرستان جهرم سه‌شنبه در تشریح این واقعه اظهار کرد: مأموران این فرماندهی حین گشت‌زنی در سطح شهر، به یک خودروی در حال تردد مشکوک شده و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

شناسایی یک هویت جعلی پس از ۱۳ سال
محمدپور افزود: در بررسی‌های اولیه و استعلام از سامانه تشخیص هویت، مشخص شد راننده این خودرو، یکی از محکومان متواری است که در سال ۱۳۹۰ به اتهام حمل و نگهداری ۳۳۱ کیلوگرم مواد مخدر در یکی از شهرهای جنوبی کشور دستگیر شده بود؛ این متهم پس از آزادی با قرار وثیقه، به جای اجرای حکم، اقدام به جعل مدارک هویتی و تنظیم گواهی فوت برای خود کرده بود.

پایان زندگی با یک اسم مستعار
فرمانده انتظامی جهرم خاطرنشان کرد: این فرد پس از جعل گواهی فوت و مرده جلوه دادن خود، با یک اسم مستعار زندگی می‌کرد تا از چنگال قانون بگریزد که با هوشیاری مأموران، شناسایی و دستگیر شد.

بازگشت به زندان برای اجرای حکم
محمدپور تاکید کرد: این محکوم به حبس ابد برای سیر مراحل قانونی و اجرای حکم، به مراجع قضایی معرفی شد.

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online