جزئیات درگذشت یک مربی در کلاسهای مربیگری

تسنیم/ یکی از شرکتکنندگان در کلاسهای مربیگری شهرستان اسلامشهر، بر اثر حمله قلبی درگذشت.
صبح امروز (سهشنبه) در جریان تست اولیه کلاسهای مربیگری در هیئت فوتبال اسلامشهر، در اتفاقی ناگوار یکی از شرکت کنندگان دچار حمله قلبی شد و پس از انتقال به بیمارستان درگذشت.
مجید محمدی، رئیس هیئت فوتبال اسلامشهر در این باره اظهار کرد: جلسه امروز کلاس مربیگری نبود، بلکه تست اولیه کلاسها بود. حدود 40 نفر آمده بودند و از ساعت 8 صبح مراسم آغاز شد. در بخشی از این تست استاد چند دقیقهای برای شرکتکنندگان صحبت کرد و بعد از آنها خواست دو تیم شوند و به داخل زمین بروند تا وضعیت فوتبالی آنها را هم بسنجد.
وی افزود: فردی که دچار حمله قلبی شد حسن صلحی نام داشت و فقط پنج دقیقه بدن خودش را گرم کرد و بعد به کنار زمین آمد و کنار من نشست. با هم صحبت کردیم و چند دقیقهای هم قدم زدیم که یک دفعه کنار من افتاد و نفسش بند آمد. بلافاصله به اورژانس زنگ زدیم، اما دچار سکته قلبی شده بود و متأسفانه درگذشت. آنطور که میگویند از قبل مشکل قلبی داشته و سال قبل هم برادر او دچار چنین ضایعهای شده بود.
رئیس هیئت فوتبال اسلامشهر در پاسخ به این پرسش که چرا اورژانس در محل کلاسهای مربیگری نبود، گفت: باید اورژانس باشد ولی جلسه امروز فقط تست بود و کلاس نبود. مرحوم در زمین مسابقه نبود و کنار زمین نشسته بود.
محمدی با اشاره به فرم اظهارنامه که توسط افراد شرکتکننده در کلاس پُر میشود، اضافه کرد: تمام افراد این فرمها را پُر کردند. آقای صلحی هم این فرم را پر کرده و امضا و اثر انگشت زده و در فرم نوشته که هیچ مشکلی ندارد.