جامعه ورزشی در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونی ۱۰۴ شهید تقدیم کرد

ایرنا/ کرج - ایرنا- رییس سازمان بسیج ورزشکاران گفت: ۱۰۴ نفر از جامعه ورزشی در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونی علیه کشورمان به خیل شهدا پیوستند.
به گزارش ایرنا، «مهدی میر جلیلی» سه شنبه شب در اجلاسیه شهدای ورزشکار البرز افزود: قهرمانان واقعی شهدا هستند که قهرمانی را با نثارجان خود معنا کردند.
رییس سازمان بسیج ورزشکاران گفت: شهدا از ارزش والایی برخوردار هستند و از شهرت گذشتند.
وی یادآور شد: امروز جامعه ورزش پنج هزار شهید در دوران دفاع مقدس و ۱۳۵ شهید نیز در دفاع از حرم دارد.
میرجلیلی افزود: در جنگ رژیم صهیونی نگذاشتیم عزت کشور خدشه دار شود و مردم غیور با تبعیت از رهبر معظم انقلاب دسیسه ها را خنثی کردند.
وی گفت: دشمن می خواست افکار عمومی را تحریف کند اما با جهاد تبیین زمین گیر شد و حتی با تحریم ها اقتصادی و دارویی می خواست ما زمین گیر شویم اما با روحیه جهادی و اقتصاد مقاومتی ملت جمهوری اسلامی ایران شکست خورد.
رییس سازمان بسیج ورزشکاران افزود: دشمن تلاش کرد تا با تحریم نظامی ما را زمین گیر کند اما با پشتیبانی نیروهای مسلح زمینی، هوایی در این جنگ ۱۲ روزه توانستیم دشمن را شکست دهیم.
وی تاکید کرد: در دفاع از آرمانها، جامعه ورزشی در میادین بین آنلاین خوب درخشیدند و غیرت ، عزت ، اقتدار پرچم ایران اسلامی را از دست ندادند بطوریکه احترام گذاشتند و سلام نظامی دادند و به پرچم سجده کردند.
میرجلیلی افزود: میدان ورزش، میدان ایمان، درس خدا شناسی ، دشمن شناسی ، بصیرت و آگاهی است.