دستگیری عاملان ضربوجرح و زورگیری از دامداران در کرمان

فارس/ رئیس پلیس آگاهی استان کرمان از انهدام باند ۶ نفره سارقانی خبر داد که با ضربوجرح شدید و زورگیری از چندین دامدار و چوپان، چندین رأس گوسفند آنان را سرقت کرده بودند.
سرهنگ حمیدرضا میرحبیبی، رئیس پلیس آگاهی استان کرمان در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی ضربوجرح و زورگیری چندین رأس دام از دامداران و چوپانانی که مشغول نگهداری و رسیدگی به احشام خود و یا در حال چرای دام در نقاط بیابانی اطراف کرمان بودند، مأموران دایره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان با پیجوییهای بیوقفه، عاملان این سرقتها را شناسایی و تحت ردزنی دقیق قرار دادند.
رئیس پلیس آگاهی استان کرمان با اشاره به پیگیری 6 ماهه پرونده این سرقتها، تصریح کرد: در نهایت نیز مأموران پرتلاش پلیس آگاهی با پیجوییهای شبانهروزی، هر ۶ عضو این باند سرقت را در چندین عملیات که از شب گذشته تا سحرگاه امروز اجرا شدند، دستگیر و جهت کشف تمامی سرقتهای ارتکابی به پلیس آگاهی منتقل کردند.