امام جمعه بجنورد: تکمیل طرحهای آبرسانی خراسان شمالی در اولویت قرار گیرد

ایرنا/ بجنورد-ایرنا- نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد گفت: تکمیل طرحهای آبرسانی با هدف تامین آب شرب پایدار و بهداشتی باید در اولویت دستگاه های متولی استان قرار گیرد.
به گزارش ایرنا ،حجت الاسلام و المسلمین رضا نوری در خطبه های آیین عبادی و سیاسی نماز جمعه بجنورد اظهار کرد: همانگونه که رهبری توصیه کرده اند، برطرف کردن مشکلات باید بر اساس اولویت باشد، زیرا اعتبارات جوابگوی برطرف کردن تمامی مشکلات نیست بنابراین طرح ها باید اولویت بندی شوند.
وی افزود: اولویت نخست نیز در این استان تامین آب شرب پایدار برای مناطق شهری و روستایی است که باتوجه به این امر مسوولان بخش قابل توجهی از منابع را در این زمینه هزینه می کنند.
امام جمعه بجنورد با اشاره به تاثیر خشکسالی و کاهش بارندگی ها گفت: برخی از روستاها با تانکر آبرسانی می شود و تعدادی از روستاها نیز تنها یک یا دو ساعت در روز آب دارند بنابراین نیاز است اعتبارات بیشتری برای تامین آب آشامیدنی اختصاص یابد.
وی، مهاجرت از روستا به شهر را از تبعات خشکسالی ها عنوان کرد و افزود: مهاجرت ها به مشکلات حاشیه نشینی دامن می زند بر این اساس باید نیازهای روستاییان برطرف شود.
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی خاطر نشان کرد: برطرف کردن مشکلات بخش کشاورزی و دامداری در اولویت بعدی قرار دارد، اقتصاد و توسعه خراسان شمالی بر کشاورزی استوار است اما اکنون در برخی روستاها بذری که بر زمین پاشیده شده، به تولید نرسیده و محصولی قابل برداشت نیست.
امام جمعه بجنورد افزود: خشکسالی به کشاورزان خسارت وارد کرده است و در این باره این تولیدکنندگان نیاز به حمایت دارند.
حجت الاسلام و المسلمین نوری ادامه داد: دولت به هر شیوه از جمله استمهال وام ها، تامین بذر و بیمه محصولات، کشاورزان را حمایت کند.
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی همچین خواستار توسعه سرمایه گذاری در زمینه نیروگاه های خورشیدی و کمک به برطرف کردن مشکل ناترازی انرژی شد.
خراسان شمالی با ۱۰ شهرستان و یک میلیون نفر جمعیت واقع در شمال شرق کشور است.