نماد آخرین خبر

قاچاقچی مواد دخانی در البرز ۴۰ میلیارد ریال جریمه شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
قاچاقچی مواد دخانی در البرز ۴۰ میلیارد ریال جریمه شد

ایرنا/ کرج - ایرنا- مدیر کل تعزیرات حکومتی البرز از محکومیت ۴۰ میلیارد ریالی قاچاقچی کالای دخانی در این استان خبر داد.

به گزارش ایرنا از اداره کل تعزیرات حکومتی البرز، "سلیمان رزاقی" روز شنبه گفت: پرونده قاچاق به ارزش ۴۰ میلیارد و ۲۷۸ میلیون ریال در شعبه هفتم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرج رسیدگی شد.
وی افزود: شعبه باتوجه به مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن اسناد قانونی، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر ضبط کالای دخانی کشف شده به پرداخت ۴۰ میلیارد و ۲۷۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

قاچاقچی مواد دخانی در البرز ۴۰ میلیارد ریال جریمه شد


رزاقی گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی، این محموله که شامل سه هزار نخ سیگار خارجی و هشت هزار و ۵۰۰ بسته ۵۰ گرمی و تعداد ۱۵۰ قوطی ۲۵۰ گرمی تنباکو را از انبار یک شرکت به ظن قاچاق کشف و گزارش این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.





آخرین خبر البرز در اینستاگرام :https://instagram.com/alborztoday