نماد آخرین خبر

فروش ۳۰۱ خودروی توقیفی در کرمان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
فروش ۳۰۱ خودروی توقیفی در کرمان

صدا و سیما/ با فروش ۳۰۱ خودروی توقیفی در کرمان بیش از ۵۹ میلیارد تومان به خزانه دولت واریز شد.

مهدی بخشی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از فروش ۳۰۱ دستگاه خودرو طی دو مرحله مزایده شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استان کرمان خبر داد و اظهار کرد: این اقدام در راستای ساماندهی وضعیت خودروهای توقیفی انجام شد.
بخشی افزود: در اجرای اقدام جهادی مشترک دادسرای مرکز استان، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمان و اداره کل بازرسی، مبلغ فروش خودروها بالغ بر ۵۹۳ میلیارد و ۴۴۶ میلیون و ۹۰۵ هزار و ۸۶۷ ریال بوده که پس از انجام تشریفات قانونی به حساب خزانه دولت واریز شد.
وی اضافه کرد: مزایده اخیر موضوع قانون مبارزه با مواد مخدر در سال جاری طی دو مزایده شماره ۱۵۴ و ۱۵۵ برگزار شد.
دادستان کرمان ادامه داد: در مزایده شماره ۱۵۴، تعداد ۲۷۸ خودرو به مزایده گذاشته شد که از این تعداد، ۲۵۱ خودرو به فروش رفت و مبلغ ۵۲ میلیارد و ۳۳۲ میلیون تومان حاصل گردید.
بخشی اضافه کرد: همچنین در مزایده شماره ۱۵۵، تعداد ۵۴ خودرو به مزایده گذاشته شد که ۵۰ خودرو به فروش رسید و مبلغ ۷ میلیارد و ۱۳ میلیون تومان حاصل شد.
وی بیان کرد: استان کرمان به دلیل پهناوری و قرار گرفتن در کریدورهای اصلی ترانزیت مواد مخدر، نیازمند توجه ویژه در توسعه زیرساخت‌هاست، سازمان بازرسی نیز به صورت ویژه ورود نموده تا بخشی از درآمدهای حاصل از فروش خودروهای توقیفی به توسعه زیرساخت‌های مبارزه با مواد مخدر، تقویت و روزآمدسازی ایست‌های بازرسی و پارکینگ‌ها اختصاص یابد.

آخرین خبر کرمان در اینستاگرام :
Instagram.com/kerman__akhbar