نماد آخرین خبر

دختران خراسان جنوبی قهرمان مسابقات کشوری کاراته ایران

منبع
ايرنا
بروزرسانی
دختران خراسان جنوبی قهرمان مسابقات کشوری کاراته ایران

ایرنا/ بیرجند - ایرنا - رئیس هیأت کاراته خراسان‌ جنوبی گفت: تیم کاراته دختران استان با عملکردی درخشان در مسابقات کشوری اراک، با کسب ۵۵ مدال عنوان قهرمانی را به دست آورد و افتخاری بزرگ برای استان خلق کرد.

محمدعلی بخشی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تیم کاراته دختران استان با کسب ۲۳ مدال طلا، ۱۵ نقره و ۱۷ برنز در مسابقات کشوری که به میزبانی اراک برگزار شد، موفق شد به عنوان قهرمانی دست یابد.

وی افزود: حضور پرقدرت استان‌های مطرح کشور با بالاترین سطح فنی، رقابت سختی را ایجاد کرده بود اما تلاش و همت اعضای تیم خراسان‌جنوبی باعث شد تا این تیم با اقتدار بر سکوی نخست قرار گیرد.

رئیس هیأت کاراته خراسان‌ جنوبی ادامه داد: در این مسابقات هانیه حسن‌زاده موفق به دریافت درجه شیهان از سوی رئیس برگزاری مسابقات توسط سرمربی تیم شد که این موفقیت نشان از توانمندی و تلاش بی‌وقفه کادر فنی و بازیکنان دارد.

وی با قدردانی از حمایت‌های مدیرعامل شرکت کویرتایر، تصریح کرد: حمایت‌های مالی و معنوی این شرکت نقش مهمی در کسب این افتخار بزرگ داشته است و امیدواریم این روند ادامه یابد.

بخشی یادآور شد: تیم خراسان‌جنوبی با ۵۵ مدال بیشترین تعداد مدال‌ها را در این دوره از مسابقات به خود اختصاص داد و کادر اجرایی شامل داوران زهرا پنداشته، فاطمه اکبریان و ناهید وحدتی‌نیا، سرمربی خانم هانیه حسن‌زاده و سرپرست آقای جواد شاملی بود.

وی یادآور شد: تیم ما سال گذشته نیز نایب قهرمان مسابقات کشوری در استان اصفهان بود و امسال با این قهرمانی جایگاه خود را به عنوان یکی از قدرت‌های اصلی کاراته کشور تثبیت کرد.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام : https://instagram.com/skhorasan_today