نماد آخرین خبر

استاندار: ۱۵۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود

منبع
فارس
بروزرسانی
استاندار: ۱۵۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود

فارس/ استاندار هرمزگان گفت: در راستای راهبردهای دولت برای توسعه عدالت آموزشی، نهضت مدرسه‌سازی در استان با تفاهم‌نامه ساخت ۲۳۴ مدرسه و بیش از ۱۵۰۰ کلاس درس آغاز شد.

محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان با قدردانی از مشارکت صنایع و خیرین در ساخت فضاهای آموزشی اظهار داشت: در راستای راهبردهای دولت برای توسعه عدالت آموزشی، نهضت مدرسه‌سازی در استان با تفاهم‌نامه ساخت ۲۳۴ مدرسه و بیش از ۱۵۰۰ کلاس درس آغاز شد.

وی افزود: تکمیل ۱۳۵ مدرسه نیمه‌تمام از دیگر اقدامات مهم بود که به گونه‌ای برنامه‌ریزی شد تا تا نیمه مهرماه امسال همه این مدارس آماده بهره‌برداری و پذیرش دانش‌آموزان شوند. این کار بزرگ گامی اساسی در توسعه زیرساخت‌های آموزشی استان است.
 
استاندار هرمزگان با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت آموزش در کنار توسعه فضاهای آموزشی، گفت: با همکاری صنایع بزرگ استان، برنامه‌هایی برای بورسیه کردن دانشجویان و ایجاد اشتغال پایدار در نظر گرفته شده است تا ارتباط میان آموزش و صنعت تقویت شود.

آشوری تازیانی همچنین از پیگیری ایجاد صندوق مشترک مسئولیت اجتماعی بنگاه‌ها خبر داد و افزود: این صندوق با هدف انسجام‌بخشی به مشارکت صنایع و خیرین در حوزه‌های آموزش، سلامت، ورزش، آب و محیط زیست ایجاد می‌شود و توزیع عادلانه منابع در سراسر استان از شرق و غرب تا جزایر را تضمین خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: تجربه موفق مشارکت فولاد هرمزگان در ساخت این هنرستان نشان می‌دهد که پیوند صنعت و جامعه محلی می‌تواند هم به ارتقای کیفیت زندگی مردم منجر شود و هم زمینه حمایت پایدار از صنایع را فراهم کند.
 
استاندار هرمزگان در پایان تصریح کرد: نهضت مدرسه‌سازی در استان با مشارکت دولت، خیرین و صنایع به حرکتی ملی تبدیل شده و هرمزگان اکنون در این عرصه پیشتاز کشور است.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today