نماد آخرین خبر

پس از یک دهه خاموشی، نسیم کتاب در خراسان شمالی وزیدن گرفت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
پس از یک دهه خاموشی، نسیم کتاب در خراسان شمالی وزیدن گرفت

ایرنا/ بجنورد- ایرنا- ۱۰ سال انتظار و حالا نسیم کتاب دوباره در خراسان شمالی جاری است و نمایشگاه بزرگ کتاب با حضور ناشران متعدد، فضایی فرهنگی و شورانگیز در مهرماه جاری برای علاقه‌مندان فراهم خواهد کرد تا مردم استان با دنیای کاغذ و داستان دوباره آشنا شوند.

به گزارش ایرنا، هوای پاییزی خراسان شمالی حال و هوای خاصی دارد؛ نسیم خنک مهرماه با خود بوی کتاب و ورق‌های کاغذ را آورده است.

پس از یک دهه وقفه، این استان میزبان نمایشگاه بزرگ کتاب می‌شود؛ رویدادی که نه تنها فرصتی برای کتاب‌خوانان و علاقه‌مندان به فرهنگ و ادب فراهم می‌کند، بلکه بازتابی از شور و انگیزه فرهنگی مردمی است که سال‌ها چشم انتظار چنین فضایی بودند.

نمایشگاه کتاب خراسان شمالی همزمان با دومین کنگره ملی سه هزار شهید استان برگزار می‌شود و میزبان ۱۵۰ ناشر است.

نگاه ویژه مسئولان استان، این رویداد را فراتر از یک نمایشگاه ساده می‌داند؛ آن‌ها امیدوارند این نمایشگاه الگویی موفق برای دیگر استان‌های کشور باشد و نشان دهد که با همدلی و همراهی دستگاه‌های اجرایی، می‌توان فرهنگ کتاب‌خوانی و مطالعه را در همه لایه‌های جامعه زنده کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی روز چهارشنبه در جلسه هماهنگی برگزاری نمایشگاه با شور و اشتیاق درباره اهمیت این رویداد سخن گفت و افزود: با توجه به وقفه طولانی، نگاه‌ها به خراسان شمالی دوخته شده است.

مهدی آریان ادامه داد: ما باید با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری تمامی دستگاه‌ها، این نمایشگاه را به الگویی موفق برای کشور تبدیل کنیم.

معاون امور فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، با نگاهی دقیق به ابعاد نمایشگاه از حضور پررنگ آثار دفاع مقدس در میان ناشران سخن گفت: ۷۰ ناشر از مجموع ۱۵۰ ناشر، به عرضه آثار دفاع مقدس اختصاص یافته‌اند تا نسل جدید با رشادت‌ها و ایثارگری‌های گذشته بیشتر آشنا شود.

مسعود مرواری همچنین بر اهمیت تامین امنیت، مدیریت ترافیک، فضاسازی شهری و استفاده از ظرفیت شبکه شاد برای اطلاع‌رسانی این رویداد تاکید کرد و خواستار همکاری شهرداری، سپاه، نیروی انتظامی و آموزش و پرورش شد.

فضای شهر از هم اکنون رنگ و بوی نمایشگاه را گرفته است؛ پوسترها و بنرهای رنگارنگ خیابان‌ها را زینت داده و کتاب‌فروشان و علاقه‌مندان، بی‌صبرانه منتظر روز افتتاح هستند.

این نمایشگاه نه تنها مکانی برای خرید و فروش کتاب است، بلکه فرصتی برای گفت‌وگو، تبادل تجربه و زنده کردن خاطرات فرهنگی دهه‌های گذشته محسوب می‌شود.

نمایشگاه کتاب خراسان شمالی از ۲۷ مهرماه در مصلای امام خمینی (ره) آغاز می‌شود و انتظار می‌رود روزهای برپایی آن، محل تلاقی دوستداران فرهنگ و ادب از سراسر استان باشد.

هر ورق کتاب، هر نشست و هر گفت‌وگو در این فضا، قصه‌ای از امید، شور و اشتیاق به یاد می‌آورد و نشان می‌دهد که حتی پس از یک دهه وقفه، عشق به کتاب و فرهنگ هنوز در دل مردم خراسان شمالی زنده و جاری است.

استان خراسان شمالی ۷۶ باب کتابخانه عمومی دارد که از این تعداد ۳۳ باب روستایی و ۴۳ باب شهری است.

خراسان شمالی یک میلون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آن در روستاها سکونت دارند.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام : https://instagram.com/bojnord_today