نماد آخرین خبر

کردستانی‌ها بیشتر از میانگین کشوری آب مصرف می‌کنند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
کردستانی‌ها بیشتر از میانگین کشوری آب مصرف می‌کنند

ایرنا/ سنندج- ایرنا- طبق گفته مدیرعامل شرکت آبفا کردستان، میزان مصرف آب خانگی در کشور به ازای هر نفر ۱۶۲ لیتر بر ثانیه در شبانه‌روز است اما در این استان، حدود ۱۸۲ لیتر در ثانیه است.

محمد فرهاد روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مصرف آب به طور سالیانه در استان کردستان ۱۱۸ میلیون مترمکعب است که ۹۴ میلیون مترمکعب در شهرها و مابقی در روستاها مصرف می شود.

وی افزود: ۴۷ درصد منابع آبی از منابع زیرزمینی و ۵۳ درصد از منابع سطحی و سدها تأمین می‌شود و تقریبا مصرف معادل سال گذشته بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان ادامه داد: در یک دوره خشکسالی پنج ساله به سر می بریم و امسال شدیدترین سال آن است؛ لذا همواره تأکید ما بر مدیریت مصرف توسط شهروندان بوده و درخواست داریم تا جای امکان از مصارف غیرضرور با توجه به وضعیت فعلی آبی کشور و استان پرهیز کنند.

فرهاد یادآور شد: کاهش زمان استحمام و بکارگیری سردوش های کاهنده مصرف و عدم باز گذاشتن آب در هنگام مسواک زدن می تواند از جمله راهکارهای ساده و در عین حال کاربردی مدیریت مصرف آب در میان خانواده ها باشد.

وی گفت: تبدیل انشعاب غیرمجاز به مجاز، رویکرد اصلی شرکت آبفا است و خوشبختانه در این زمینه گام های موثری برداشته شده است.





آخرین خبر کردستان در اینستاگرام : https://instagram.com/kurdistan.online