همه عاملان درگیری و تخریب شیشه خودروها در ساوه دستگیر شدند
مهر/ سرپرست انتظامی شهرستان زرندیه از دستگیری عاملان درگیری دسته جمعی در روستای بلوبند توسط سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی این شهرستان خبر داد.
سرهنگ سعید محمدیراد، سرپرست انتظامی شهرستان زرندیه اظهار کرد: طی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی مبنی بر یک مورد درگیری دسته جمعی و تخریب تعداد زیادی شیشه خودرو واحد گشت به محل اعزام شدند.
وی افزود: عاملان درگیری از محل متواری شده بودند، طی بررسی مشخص شد تعداد ۱۳ نفر ناشناس به خودروهای مردم حملهور شده و با چوب و لوله و قمه شروع به تخریب تعداد ۱۲ عدد شیشه خودرو که در محل پارک بودند کرده و باعث ایجاد رعب و وحشت بین ساکنین شدهاند.
محمدیراد بیان کرد: در اسرع وقت تیمی متشکل از پلیس اطلاعات به محل اعزام و پس از بررسی میدانی و انجام اقدامات فنی و پلیسی ضاربان کمتر از ۱۲ ساعت شناسایی و در عملیاتی دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی داده شدند.
سرپرست انتظامی شهرستان زرندیه گفت: چنانچه شخصی به خواهد سلب آسایش کند و موجب بر هم زدن نظم عمومی شود، پلیس بدون هیچگونه مماشات و با قاطعیت برخورد میکند و مجرمین از دست پلیس در امان نخواهند بود.